У школі урочисто, з перерізанням стрічки відкрили недороблений футбольний майданчик - без покриття і воріт

21.10.2018, 12:02 Переглядів: 3 947

 

Полтавські депутати обіцяють покриття вже наступного року

У Полтаві депутати урочисто відкрили футбольний майданчик у школі без обіцяного штучного покриття та воріт. Члени виконкому та депутати відкрили футбольний майданчик із гранвідсівом замість штучного газону. На цей футбольний майданчик з міського бюджету витратили майже мільйон гривень. Як повідомила прес-служба Полтавської міськради, 18 жовтня представники виконкому та депутати урочисто відкрили нові спортивні майданчики у двох школах міста: на території Комунального закладу «Полтавська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 5» та «Полтавська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 11». Кращі учні шкіл перерізали стрічку.


Якщо спортивний майданчик у школі №11 за 2 068 526 гривень питань не викликає - на футбольному полі є штучне покриття. То у школі №5 виникає дуже багато запитань. З міського бюджету на встановлення футбольного майданчику на території 5 школи спрямовано 970 тис. 568 гривень:


- Будівництво було розпочато в кінці травня 2018 року. Територія майданчику площею 924 квадратних метрів, з покриттям з гранвідсіву з поребриком в кількості 120 метрів призначена для мініфутболу. Є 2 лавки. Прожектори світлодіодні в кількості 4 штуки, електрична мережа з електрощитом. Огорожа футбольного поля складає понад 125 метрів, - йдеться в повідомленні мерії Полтави.


За інформацією полтавських ЗМІ штучне покриття з’явиться на полі вже наступного року.


- Даний майданчик іде по програмі співфінансування ПМР та ПОР. Тобто полтавська міська рад завершила свою долю виконання робіт, наступний етап за областю, вони нададуть штучне покриття, яке в наступному році буде встановлене на даному майданчику,  прокоментував депутат міськради Полтави Олександр Глазов.


Невже дітям доведеться грати на полі без покриття на одному гранвідсіві? 

Автор: Альона Душенко Джерело фото: Офіційний сайт Полтавської міської ради та виконавчого комітету
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх