Кременчуцькі нацгвардійці відсвяткували повноліття

21.10.2018, 14:01 Переглядів: 3 918

 

День частини святкували піснями, подарунками, подяками та солодощами

18 жовтня особовий склад Кременчуцької військової частини 3059 Національної гвардії України відзначив своє свято – День частини. Про це повідомляє прес-служба військової частини 3059. 


Історія частини розпочалась з 18 жовтня 2000 року, коли за наказом Міністра внутрішніх справ України та за ініціативою міського керівництва, у Кременчуці була створена та розміщена військова частини 3059. Протягом всього часу існування підрозділу, військовослужбовці виконують службово-бойові завдання не тільки у Кременчуці, а також й в інших регіонах України.


Привітати гвардійців прибули: заступник начальника Центрального територіального управління полковник Вадим Макаренков, заступник міського голови Кременчука Валерій Дегусар, керівники та представники підприємств, правоохоронці та ветерани військової частини.


Командир частини підполковник Євген Шульга, висловив слова вдячності за сумлінну службу, яка є запорукою безпеки в Кременчуці та інших регіонах України, всім військовослужбовцям військової частини 3059. Побажав особовому складу та їх сім’ям,: щастя, миру і спокою, а головне – повертатися завжди живими з відрядження зі Східних рубежів України.


З нагоди свята, особовий склад частини був заохочений правами командира частини, а також грамотами Верховної Ради України, Командувача Національної гвардії України, Начальника Центрального територіального управління, грамотами керівників області та міста. Гості свята подарували військовослужбовцям безліч подарунків.


Від вихованців підшефного дитячого садочка «Сонечко», над яким уже більше 12 років шефствує частина , пролунали музичні привітання, а також привітати військовослужбовців військової частини 3059 прибули музичні колективи загальноосвітньої школи №17, дитячої музичної школи №3 та вокального ансамблю «Задзеркалля» міського палацу культури.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: Військова частина 3059 Національної гвардії України
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх