Магічна 8: чи поб'є сьогодні власний рекорд форвард «Кременя» Костянтин Черній

20.10.2018, 08:09 Переглядів: 2 841

 

Проти кого мріє зіграти нападник футбольного клубу «Кремінь», де бачить себе поза футболом та кого вважає конкурентом в боротьбі на 1 місце в турнірній таблиці

Бомбардир «Кременя» Костянтин Черній вже у матчі з «Нікополем» може не тільки повторити, а й перевершити свій власний рекорд. В сезоні 2015-2016 Костянтин забив 8 голів (3 з яких з пенальті) за сезон граючи в одній команді – «Кремінь», проте в сезоні 2013-2014 Костянтину вдалося забити 9 голів граючи за новокаховську «Енергію», а згодом за «Кремінь».


Костянтин Черній після перерви у 2 сезони вирішив повернутися в кременчуцький «Кремінь» та знову проявити себе в цій команді.


- Після «Гірник-Спорту» у мене було кілька варіантів залишитися у Першій лізі, але я вирішив обрати «Кремінь». Оскільки тут на мене розраховують як на гравця складу. Це достатньо хороша команда де хороший тренувальний процес. Сподіваюсь зробив правильний вибір.


- Чи є різниця між «Кременем» в якому ти грав і «Кремінь» в який ти зараз повернувся? Тоді й зараз ставилося завдання підвищення в класі.


- Різниця є. Тоді трохи легше було. Президент клубу Олег Бабаєв дуже допомагав та сприяв розвитку команди. Тоді й футболісти були старші, зараз команда більш молода.


З чемпіоном країни грали гідно


- Найбільше запам'ятався матч з «Динамо» Київ коли грав у «Нафтовику». Матч запам'ятався своїми емоціями та атмосферою. Тоді як для маленького міста (населення 48 500 осіб - ред.) прийшли на стадіон близько 5000 вболівальників. Вони нас підтримували та гнали вперед. З чемпіоном країни грали гідно, але трохи нам не пощастило.


Щодо цікавих ігор в «Кремені», то у цьому сезоні запам'ятався матч з запорізьким «Металургом». Бувають такі ігри коли в яких не все виходить як ти хочеш. Цікавий матч був в Кривому Розі коли вдалося переломити хід гри повністю. Ми тоді могли як виграти так і зазнати поразки, але ми зібралися та перемогли. Мені дуже сподобалося як команда атакувала й не боялася нічого.


Підтримка вболівальників дуже важлива. Вдома вболівальники, які приходять на стадіон, женуть команду вперед. Якщо порівнювати з «Гірник-Спортом» (Костя відіграв минулий сезон у Горішніх Плавнях - ред.) де на великий стадіон приходило підтримувати команду близько 200 вболівальників, то тут більша футбольна атмосфера, мабуть, тому нам легше грати вдома.


Про власні рекорди


Форвард «Кременя» Костянтин Черній забив 21-й гол за весь час виступів у Кременчуці (за 54 гри). Після 13 ігор у нападника вже 8 м'ячів, половина всіх забитих голів «Кременя», а для встановлення власного рекорду результативності йому залишилося відзначитися 2 рази.


- Костянтине, чи ставиш перед собою ціль побити власний рекорд?


- Навіть не задумувався над цим. Шкодую, що міг краще забити більше голів, тим паче було достатньо моментів, які я не зміг реалізувати. Сподіваюсь до кінця сезону надолужу.


Все в житті буває вперше


В домашньому матчі з запорізьким «Металургом» Костянтину не вдалося реалізувати пенальті, як виявилося згодом це його перший нереалізований 11-метровий.


- Не забивають і у Прем’єр-лізі, головне як ти пройдеш це випробування. Я вперше в житті не зміг забити пенальті. Бив разів 6, тому з впевненістю підходив то «точки».




Фактор домашнього поля


- Команди стали більш рівними між собою. Вже немає того «Металургу», який пропускає по 100 голів за сезон. Всі команди забирають очки. І в групі «А» непоступливі команди, і в нас у групі «Б» 5-6 хороших команд, які майже однакового рівня, просто комусь більше щастить.


В основному всі вдома беруть очки. Той же «Мир» Горностаївка має 1 поразку вдома, а одеська «Реал Фарма» та херсонський «Кристал» в основному беруть очки вдома.


Важко на виїзді, мабуть, через те, що налаштовуються на нас, як на лідера. Так і суперникам важко грати на виїзді проти нас. Вдома при своїх вболівальниках всі віддаються по максимуму.


Розклади в групі «А» і «Б»


- Основними конкурентами в нашій групі, на мою думку, це «Гірник» Кривий Ріг та «Металург» Запоріжжя. Це дві такі команди, які що підбору гравців тягнуть на Першу лігу та боротимуться за перше місце в турнірній таблиці. У них запасу міцності вистачить. Тим паче запорізький «Металург» гратиме 5 матчів підряд вдома, а вдома запорожці зіграли 2 домашні матчі внічию. У херсонського «Кристала» багато молодих виконавців, хороша збалансована команда, не знаю чи вистачить їм запалу до закінчення сезону.


Щодо групи «А» можна виділити «Минай». Слідкую за ними. Грають футболісти високого рівня, навіть для Першої ліги. Вони грають в хороший футбол, тому хотілося б з ними зіграти.


Життя поза футболом


- Я навіть не знаю як жити без футболу. З дитинства змагання та тренування, а влітку зранку до вечора на тренуваннях. За професією викладач фізичної культури та спорту, після закінчення кар’єри планую тренувати діток. Мабуть, у своєму рідному місті Нова Каховка наберу групу діток й тренуватиму не заради заробітку, а задля задоволення. Звичайно з ними нелегко, але приємно спостерігати як вони на твоїх очах роблять перші кроки, чомусь навчаються та досягають успіхів.


- Чи проводить основна/доросла команда спільні тренування з дітлахами?


- Такого немає. Навіть не знаю чому. Якби запропонували із задоволенням погодився. Чому б ні? Дитячі емоції нізчим не порівняєш. Я навіть люблю дивитись дитячі турніри, буває у дворі спостерігаю як діти «рубляться» між собою.

Чи поб'є нападник "Кременя" Костянтин Черній власний рекорд у матчі з "Нікополем"?

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх