«З дитинства дивився бої Кличка, але ніколи не міг подумати, що пов'яжу життя з боксом», - Віктор Вихрист на турнірі до Дня міста

2.10.2018, 15:01 Переглядів: 6 910

  

Кременчук прийняв боксерів на відкритому чемпіонаті з боксу присвяченому Дню міста

У Кременчуці протягом двох днів проходив традиційний відкритий чемпіонат з боксу присвячений Дню міста. 70 хлопців та дівчат з Кременчука, Горішніх Плавнів, Світловодська, Олександрії та Глобиного виборювали звання кращого. При цьому Кременчук представили кілька шкіл боксу: СДЮШОР, філії школи, Спурт, Легіон та Старт. 


 


За словами директора СДЮШОР Олега Гончара, традиційний турнір приурочений до Дня міста проходить понад 10 років на базі школи олімпійського резерву.


- Змагання проходять з метою здобути бойовий досвід та підготуватися до серйозних змагань, - підкреслив директор школи олімпійського резерву Олег Гончар.


 


Змагання проходили у форматі від 1 до 3 хвилин за раунд в залежності від віку боксерів. Чемпіонат проходив у кількох вагових категоріях проте не нижче ІІ юнацького розряду. Юніори змагалися у вагових категоріях: 48, 50, 57, 63, 75; молодь: 38, 54, 60, 69, 80, +91; юнаки - за згодою; дорослі - 63 кг, а дівчата у ваговій категорії 57 кг. 


Юні боксери лише починають свій шлях у спорті. На цьому ж ринзі свої перші кроки робив і чемпіон Європи серед важковаговиків Віктор Вихрист. Тепер молодь має приклад з яким пліч-о-пліч може тренуватися в одному залі й відточувати свою майстерність та набиратися досвіду.


 


Чемпіон Європи зауважив, що без бажання великих успіхів не досягти. Віктор Вихрист вперше на бокс прийшов у 16 років, проте бажання й колосальна праця не лише вивели Віктора на один рівень з ровесниками, а й підняли на вищий щабель.


- Головне бажання та регулярні тренування, не пропускати тренування і все тоді в них вийде, - з побажаннями до юних чемпіонів звернувся Віктор. - Що для мене бокс? Бокс це моє життя, мій сенс. Ніколи в житті не міг уявити, що буду займатися боксом. З дитинства дивився бої Кличко, але ніколи не міг подумати, що пов'яжу своє життя з цим видом спорту. Коли мене запитують, а чим будеш займатися після боксу, я відповідаю, що боксуватиму до 50 років, а далі подивимося.


До речі, поєдинки обслуговувала досвідчена бригада арбітрів:

  • Гайдай Олександр Степанович — заслужений тренер України, головний суддя змагань
  • Мальцев Олександр Львович — суддя національної категорії, тренер СДЮШОР, старший тренер юнацької збірної Кременчука
  • Граб Олександр Іванович — заступник головного судді змагань з медичної частини
  • Бражник Валерій Петрович — майстер спорту міжнародного класу з боксу, 2-х разовий чемпіон України, переможець міжнародного турніру “Золотий кубок США”, чемпіон СНД та Словянських країн серед професіоналів
  • Пильченко Вячеслав Олексійович — суддя з боксу, неодноразовий чемпіон та призер змагань
  • Беднюков Павло Вікторович — голова батьківського комітету міської федерації боксу, відповідальний секретар Міської Федерації боксу
  • Ляховий Олександр Миколайович — МС, суддя І категорії, майстер спорту СРСР, тренер СДЮШОР, старший тренер молодіжної збірної Кременчука.
  • Кулініч Олександр Миколайович — суддя національної категорії, багаторазовий чемпіон Полтавської області,, чемпіон Київського округу, призер Збройних сил СРСР
  • Онацький Олександр Андрійович — суддя І категорії, багаторазовий чемпіон Полтавської області
  • Промашкін Сергій Васильович — суддя національної категорії, замдиректора Кременчуцького коледжу національного університету ім. М.Остроградського
  • Степко Анатолій Володимирович — суддя І категорії, тренер СДЮШОР, старший тренер збірної Автозаводського району
  • Геращенко Борис Іванович — ветеран Кременчуцького боксу, МС,
  • Колесецький Станіслав — майстер спорту України, переможець міжнародного турніру
  • Благій Євгеній — майстер спорту України, переможець міжнародного турніру
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх