90 фігур та 129 биток для золота: кременчужанки розділили призові місця з городків

29.09.2018, 08:12 Переглядів: 1 775

 

Черговий успіх кременчужанок в Кубку України:)

З 12 по 16 вересня у Кременчуці відбувся фінал Кубку України з городкового спорту серед чоловіків та жінок. В змаганнях взяли участь команди Львівської, Вінницької, Харківської, Кіровоградської, Полтавської областей та міста Києва.


В особистих змаганнях серед чоловіків перемогу здобув заслужений майстер спорту України Володимир Євтушенко з Києва. На другому та третьому місцях майстри спорту Юрій Гаращенко та Василь Камінський з Вінницької області.


 


У змаганнях серед жінок з першого по четверте місце між собою розділили члени збірної України неодноразові чемпіонки світу, майстри спорту України. Кременчужанка Альона Захарова з ПП “Лукас”, яка витративши на вибивання 90 фігур 129 биток здобула перемогу, вигравши 6 биток в Альони Дрешель з Києва, що посіла друге місце.


Кременчужанки Світлана Коваль, кандидат технічних наук Кременчуцького національного університету ім. М.Остроградського на третьому місці, а Світлана Весеніна студентка Харківського зооветеринарної академії на четвертому.


Готував кременчужанок заслужений тренер України Микола Петрович Севрюк, доцент кафедри здоров'я людини та фізичної культури, який є і тренером збірної жіночої команди України.


Командні змагання проводилися тільки серед чоловіків. Переможцем стала команда Вінницької області. Друге місце посіла команда Харківської області, а третє - команда з Києва. Четверте - Львівська, п'яте - полтавська, а шосте за Кіровоградською областю.


 


Хочеться також відмітити, що змагання провели на хорошому рівні, що сприяло спортсменам показати високі спортивні результати.

Теги: городки
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх