У маленького кременчужанина Ярославчика діагностували рак мозку - необхідна допомога (збір припинено)

23.11.2018, 09:15 Переглядів: 15 283

 

Необхідні кошти на реабілітолога та для підтримки життя хлопчика

5-річний кременчужанин Ярослав Телятник потребує коштів на лікування, щоб побороти рак мозку. Дитинка зараз знаходиться в комі разом ще з одним малюком з Кременчука Микитою Біликом.


 


- Хлопчик лежить в одній палаті з Микитою Білик, діагноз той же що й у Микити, малюк теж у комі, стан дуже важкий, потрібні кошти на реабілітолога. Вже було 2 сеанси, які коштують 150$, поки сеанси реабілітації припинили оскільки стан Ярославчика погіршився, пішло запалення в голові його лихоманить. Дуже просимо не залишатися байдужими, - звернулася Таня Ватуліна мама хлопчика, який разом з Ярославом разом ходять в один садочок.


Ярославу збирають кошти на лікування закордоном. За інформаціє прес-служби лікарні "Кременчуцька" допомоги потребує онук їх працівниці - операційної сестри, яка допомагає проводити ангіографію і коронографію Віри Самойлової. 


Зараз маленький кременчужанин лежить у дитячому відділенні Інституту нейрохірургії в Києві. Він в комі, а вже пройшов через 4 операції: йому встановили шунтувальну систему, частково видалили пухлину, встановили трахіостоми для дихання і встановили дренаж.


Для лікування хлопчика за кордоном необхідна сума - 30 000 $. Як тільки Ярославчик вийде з коми, його планують транспортувати до Білорусі, щоб надати необхідне лікування. Родина бореться із страшним діагнозом у Інституті нейрохірургії вже три місяці, тому коштів на це лікування вже немає. Мама хлопчика і донька Віри Самойлової, Марина Телятник просить відгукнутися усіх небайдужих людей і допомогти зібрати потрібну суму. Це єдиний шанс Ярославчика на одужання.


Станом на 19 листопада Ярославчику стає гірше. Хлопчик зараз в реанімації на апараті штучного дихання. Коштів родина вже немає й незнає де брати. 


- Состояния Ярославчика ухудшилось, находимся в отделении реанимации на аппарате искусственного дыхания, питание медикаментозное,но наш супер герой не задаётся, произойдет чудо и 1 декабря на день рождения сыночка мы все вместе будем открывать подарки!Спасибо всем кто нам помогает, молится за Ярослава!, - написала мама хлопчика.


Реквізити для допомоги

Карта A банку: 5169 1570 0329 9298 Телятник Марина Олександрівна

ПриватБанк: 5168 7427 2245 2145 Телятник Марина


ДОПОВНЕНО


Як стало відомо 2 лютого 2019 року, маленького Ярославчика не стало. 


 


Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.

Читайте також:



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх