Хокеїст «Кременчука» Гліб Кривошапкін покаже каременчужанам те, чого нікому публічно не показував

23.09.2018, 09:29 Переглядів: 2 506

 

У Кременчуці відкривається хокейний сезон: «Кременчук» vs «Крижані Вовки». Гра відбудеться на льодовій арені "Айсберг". Пряма трансляція гри розпочнеться о 14 годині

Сьогодні, 23 вересня о 14 годині у Кременчуці відкривається хокейний сезон. Після двох виїзних ігор хокеїсти "Кременчука" проведуть дві домашні гри проти "Крижаних вовків" та "Білим Барсом" (25 вересня о 18.30). Вхід на матчі в СК "Айсберг" коштує 40 грн. А от пряму трансляція гри можна переглянути на сайті xsport.ua.


На прохання колективу ХК «Кременчук» на відкриття сезону форвард "Кременчука" Гліб Кривошапкін, який став чемпіоном світу 2018 року в складі збірної України, привіз золоту медаль.


 


Більш того, за інформацією прес-служби ХК "Кременчук" після матчу з "Крижаними Вовками" всім охочі можуть сфотографуватися з одним з героїв юніорського чемпіонату світу і золотим трофеєм на СК «Айсберг». Нагадаємо, що українська юніорка пробилася до групи А Першого дивізіону, а в найважливішому поєдинку проти команди Австрії Гліб Кривошапкин відзначився гольовим дублем. У підсумку українці разом з австрійцями набрали по 12 очок на турнірі, але чемпіонами стали наші хокеїсти завдяки перемозі в очному матчі 5: 3! А друга покинута Глібом шайба стала четвертою вирішальною. 


Гра «Кременчук» - «Крижані Вовки» розпочнеться о 14:00! Але приходьте раніше, о 12:30, коли почнуться різні шоу-програми.


Для вболівальників підготували: інтерактиви, фото зона, настільний хокей, аквагрим, чарівна група підтримки, «Стіна побажань і бажань уболівальників». 


Сюрпризом для глядачів стануть призери міжнародних фестивалів, учасники телепроекту «Україна має таланти», проекту "Круче всех". Також виступить народний цирковий колектив «Юність» під керівництвом Понурко Миколи Івановича і Олега Миколайовича.


До матчу в Кременчуці «Вовки» підійшли з двома поразками в двох стартових матчах сезону, а кременчужани, в свою чергу, хоч і поступилися «Донбасу» в матчі-відкритті, однак уже в наступному турі вирвали у харків'ян три очки.

До того ж одним з визначальних перемогу чинників може стати те, що «Кременчук» вперше в сезоні зіграє при своїх домашніх трибунах. А підтримка вболівальників, як відомо, завжди жене команду вперед і змушує досягати найвищих результатів.

Ця зустріч буде цікава тим, в товариському поєдинку в період міжсезоння «Крижаним Вовкам» вдалося досить впевнено обіграти віце-чемпіона країни, дозволивши закинути "горожнам" лише одного разу.

Такого повороту подій мало хто очікував, але чи зможе київська команда знову повторити свій успіх і заробити перші очки в новому сезоні всі любителі хокею зможуть дізнатися вже 23 вересня.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх