Мокрі та вправні: як у Кременчуці пройшов турнір з пляжного волейболу серед змішаних команд (доповнено)

10.09.2018, 16:01 Переглядів: 6 848

 

Дівчата та хлопці зіграли в пляжний волейбол

8 вересня у Кременчуці пройшов турнір з пляжного волейболу серед змішаних команд «Energy mix 2018» присвячений Дню нафтопереробника на призи ПАТ «Укртатнафта». Наш фотографЪ побував на турнірі, якому не завадила навіть погода. Тож подивитись на мокрих і вравних спортсменів ви можете в нашому фоторепортажі.


В турнірі взяли участь 12 команд: 9-ть команд 100% представників Кременчука, в одній команді юнак з Києва, в одній з міста Зміїв Харківської області, а в одній з команд - дівчина з міста Глухів Сумської області. 


Ігри проходили за турнірною схемою на 12-ть команд до двох поразок.


Перше місце зайняли Резніков Віталій (приборист виробництва №1, капітан волейбольної команди «Нафтохімік»)/Аносова Ольга (СК «Нафтохімік»), 2-е місце Мінаєв Володимир/Кулинич Яна (Київ/Кременчук), третє місце дісталося команді Коваль Павло/Єніч Юлія (Зміїв/Кременчук).


Кращим гравцем серед юнаків став працівник цеху №33 Норець Олександр, кращою серед дівчат була тренер по волейболу ДЮСШ №2 Шуригіна Анастасія.


Переможці та призери отримали кубки, медалі, грамоти та невелику фінансову винагороду. Кращі гравці також були відзначені дипломами, статуетками та грошовою премією.


Організатор турніру і головний суддя Денис Хрокало дякує за допомогу в підготовці та проведенні цього спортивного свята: всьому дружному колективу ЦКСіД «Нафтохімік» на чолі з їх директором Ларисою Олександрівною Лукаш, завідувачу відділу зі спортивної роботи, директору СК «Нафтохімік» Олександру Гордієнку, інструктору-методисту з фізичної культури і спорту Денису Горячковському, тренеру з волейболу СК «Нафтохімік» Тетяні Дишлевій і її вихованкам.

Фото: Олександр Попенко
Автор: ТелеграфЪ Фото: Олександр Попенко
Теги: волейбол
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх