Робіть запаси: 30 серпня частина Кременчука залишиться без води

29.08.2018, 13:03 Переглядів: 16 624

Мешканці правобережної частини міста залишиться без централізованої подачі води

30 серпня з 00:00 до закінчення робіт (орієнтовно 23:00 30.08.18) мешканці правобережної частини Кременчука залишиться без централізованої подачі води. За інформацією прес-служби КП «Кременчукводоканал», в цей час замінять засувки діаметром 600 та 300 мм.


- У зв’язку з необхідністю забезпечення герметичного перекриття магістрального водогону питної води діаметром 600 мм на правобережній частині міста, що транспортує питну воду по вул. Набережна Лейтенанта Дніпрова від дюкерної камери до резервуару чистої води Димурівського водозабору, КП «Кременчукводоканал» планує 30 серпня 2018 року виконати заміну засувки діаметром 600 мм на дисковий затвор. Також у період виконання робіт по заміни даної засувки підприємство має намір паралельно замінити засувку діаметром 300 мм на перехресті вул. Івана Приходька та вул. Кузнечна, - йдеться в повідомленні.


У зв'язку з цим, в період проведення робіт буде припинено централізоване водопостачання правобережної частини міста Кременчука, окрім мікрорайону Раківка, у багатоквартирних, приватних будинках, установах та організаціях Крюківського району.


За запитами споживачів у період відсутності водопостачання буде забезпечено підвіз води. У адміністрації підприємства повідомляють, що за замовленням необхідно звертатись у диспетчерську службу «Кременчукводоканал» та Службу допомоги мера кременчужанам за телефонами: 74-70-70, 15-63.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 6 від 8 лютого 2024)

Кременчуцький ТелеграфЪ

Читати номер

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх