4 вчителів з Полтавщини увійшли в ТОП-50 кращих вчителів країни

19.08.2018, 08:32 Переглядів: 4 382

"Global Teacher Prize Ukraine" оголосила ТОП-50 фіналістів

Четверо педагогів з Полтавщини увійшли до ТОП-50 кращих вчителів країни. "Global Teacher Prize Ukraine" оголосила ТОП-50 фіналістів, про це повідомляє osvitoria.media. До ТОП-50 увійшли:

  • Григоренко Юлія - Англійська мова (початкова школа), Вчитель початкових класів; Решетилівка, Полтавська область; Решетилівська ЗОШ І ступеня
  • Кривко Наталія - Інформатика, Математика (середня школа); Полтава; Полтавська гімназія №33
  • Портяний Богдан - Географія, Правознавство; Горішні Плавні, Полтавська область; Спеціалізована загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №5 з поглибленим вивченням предметів природничо-математичного циклу ім. Л. Бугаєвської
  •  Юдіна Наталія - Астрономія, Фізика; Полтава; Полтавська гімназія № 33


Під час відбору ТОП-50 анкету кожного учасника перевірили 3 людини в різних містах України. Вони оцінювали кожне з питань від 0 до 5 балів. За цим процесом стежить аудиторська компанія "Deloitte".


31 серпня стануть відомі імена ТОП-10 вчителів країни. Вони зберуться у вересні у Львові. Тут на них чекають нові знайомства, робота в командах, розваги та презентації, під час яких члени журі оберуть переможця.


Цього року переможець отримає 250 тисяч гривень і поїде в березні 2019 року на "Global Education & Skills Forum" 2019 в Дубаї, де познайомиться з кращими вчителями світу та відомими людьми, які займаються освітою.


"Global Teacher Prize Ukraine" - це щорічна національна премія для вчителів. Її покликання - відзначити досягнення вчителя не лише по відношенню до своїх учнів, а й у ставленні суспільства, і підкреслити важливість педагогів в Україні. 


Минулорічний переможець премії — Паул Пшенічка, вчитель фізики й астрономії з Чернівців, який увійшов до щорічного рейтингу «Топ-100 найвпливовіших українців» за версією журналу «Фокус» та чиїм ім’ям лабораторія Лінкольна назвала астероїд. Він успішно виступає на TEDxKyiv, а його учні легко вступають до технічних відділень університетів нашої країни та за кордоном, працюють у головних офісах корпорацій Microsoft і Samsung, у наукових центрах США, Німеччини, Швейцарії, Ізраїлю, Голландії, Норвегії та багатьох інших країн, викладають у Гарварді, Принстоні, університетах Берклі та Солт-Лейк-Сіті.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 6 від 8 лютого 2024)

Кременчуцький ТелеграфЪ

Читати номер

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх