«Кремінь» у важкому матчі перемагає «Нікополь»

18.08.2018, 18:56 Переглядів: 5 183

 Кременчуцька команда завойовує три очки

18 серпня футболісти "Кременя" мінімально перемагають "Нікополь" - 1:0. Єдиний гол на рахунку нападника "синьо-білих" Костянтина Чернія. 


«Кремінь» - «Нікополь» - 1:0

Гол: Черній 44'

Попередження: Черній, Піскун - Білий, Тарянин, Адаменко, Твердоух, Доля

«Кремінь»: Котляров, Бичков, Ентін, Ченбай, Вовкодав, Серденюк, Астахов, Павлик (Богданов 90+3), Степанчук (Сидоренко, 54), Черній (Попов, 78), Бєлоусов (Яцик, 59, Піскун, 86). Запасні: Олійник, Курелєх. Головний тренер: Ігор Столовицький

«Нікополь»: Шутько, Твердоух, Таряник, Дмитрієв, Бужин, Донець (Бейер, 81), Білий (Омельченко, 76), Доля (Данильченко), Катеруша, Бушля (Адаменко, 69), Шмигельський. Головний тренер: Георгій Варжиленко



Перед грою на стадіоні "Кремінь-Арена" відбулися навчання правоохоронців, які за легендою намагалися заспокоїти агресивно налаштовану молодь. 



Сам стадіон після навчать також зазнав невеличких змін, після обіду з'явилися банери нового спонсору "Кременя" - Альфатекс. На гру футболісти також вийшли у формі без звичного зображення КраЗУ. Тепер футболки "Кременя" прикрашає рожево-червоний напис. Крім зміни напису на футболках футболістів та банерів, це вливання коштів у сам клуб. За словами директора МФК "Кремінь" Андрія Недяка "Альфатекс" пообіцяв щомісячні надходження в клуб, це невеликі кошти, які б перекривали всі потреби, але в тих умовах що склалися - краще ніж було. Нагадаємо, що попередній спонсор КрАЗ не платив футбольному клубу понад півроку. Зараз підприємство "АвтоКрАЗу" готують до чергового банкрутства


- Перемовини у пошуках нових спонсорів тривають, - зауважив Андрій Недяк. 


 


Також стало відомо, що 15 серпня "Кремінь" дозаявив ще одного захисника, ним став Владислав Щетінін. При цьому з заявки зникли травмовані Ігор Тимченко та Іван Янаков.


 

Владислав Щетінін (29.08.97) - український футболіст, захисник "Чорноморця". Дебютував у Прем'єр-лізі у віці 17 років 254 днів, ставши одним з наймолодших дебютантів сезону. У наступних двох матчах чемпіонату молодий футболіст незмінно виходив в стартовому складі "моряків". Останній клуб -одеська "Жемчужина".


Для багатьох вболівальників новинкою стала відсутність прямої трансляції, адже у відрядженні або відпустці повболівати за улюблену команду було важкувато. Але ті 1400 вболівальників, які вболівали на трибунах гнали "Кремінь" вперед. Чи то недооцінка суперника чи налаштування нікопольців на "Кремінь", як лідера турніру вплинуло на хід гри. З перших до останніх хвилин футболісти тримали вболівальників у напруженні, ті хто не встиг запастися валеріанкою намагалися перебити хвилювання водою, яка зникла за лічені хвилини з холодильника клубного магазинчика. 


Гравці обох команд з перших хвилин кинулися в атаку й встигли обмінятися моментами. З "вбивчої" позиції Костянтин Черній та Сергій Степанчук намагалися поразити ворота суперника, але надійно зіграв голкіпер. Був непоганий момент у "Нікополя" - після удару гостей воротар "Кременя" Ярослав Котляров встиг накрити м'яч. Нападнику "Кременя" Костянтину Чернію все-таки вдалося "розмочити" рахунок. На 44 хвилині Костянтин з пів розвороту пробив м'яч повз воротаря "Нікополя". 


Другий тайм запам'ятався кількома цікавими моментами в обох команд, незарахованим голом кременчужан через положення поза грою та нервовою кінцівкою. 



Оскільки головного тренера "Кременя" Ігоря Столовицького дискваліфікували на 2 гри після вилучення у матчі з запорізьким "Металургом",  тренерський місток очолив Сергій Свистун. Після гри тренер "синьо-білих" Сергій Свистун розповів "Телеграфу", що до матчу готували хлопців разом Ігорем Столовицьким, але футболісти "Кременя" настанов та завдань на гру не виконали. 


- Багато того, що прохав Ігор Михайлович (головний тренер - ред.) не було виконано. Було видно, що група гравців віддавалася на повну, а інша частина - грала як вийде, це найстрашніше. Будемо робити висновки та розбиратися. Результатом задоволений, а грою ні. - підсумував Сергій Свистун.


Капітан "Кременя" Сергій Ченбай після гри поділився враженнями від валідольного матчу. 


По сьогоднішній грі можу сказати що враження двоякі. Ніби виграли, набрали три очки, але не реалізували багато моментів і могли самі собі придумати проблеми. Ми мали можливість забивати 2-3 м'ячі ще в першому таймі й спокійно доводить гру до логічно кінця. Радує, що не пропустили - це заслуга всієї команди. Напевно кожному з нас потрібно додавати в грі, в атаці, реалізації своїх моментів, - розповів Сергій. - Ніякого хвилювання в зв'язку з новою формою не було, ми вчора в ній спеціально потренувалися, так що сьогодні вона не зовсім нова була:) Безпрограшна серія це добре, але нам потрібно покращувати нашу гру.У нас стоїть конкретне завдання виходу в першу лігу і ми всі разом хочемо її виконати, попри всякі дрібні нюанси.

 

Результати 5 туру

«Миколаїв-2» - «Таврія Сімферополь» - 0:0

«Кристал» - «Реал Фарма» - 2:1

«Мир» - «Металург» - 2:1

«Енергія» - «Гірник» - 2:0

«Кремінь» - «Нікополь» - 1:0


Турнірна таблиця

М Команда I П Н П РМ О
1 "Кремінь" 5 3 2 0 8-2 11
2 "Кристал" 5 3 1 1 7-6 10
3 "Енергія" 5 2 2 1 4-3 8
4 "Таврія Сімферополь" 5 1 4 0 7-6 7
5 "Гірник" 5 2 1 2 10-11 7
6 "Реал Фарма" 5 2 1 2 5-6 7
7 "Мир" 5 2 0 3 8-7 6
8 "Миколаїв-2" 5 1 2 2 4-8 5
9 "Металург" 5 1 1 3 7-7 4
10 "Нікополь" 5 1 0 4 4-8 3


Анонс 6 туру, 25-27 серпня

«Реал Фарма» - «Миколаїв-2»

«Гірник» - «Кристал»

«Нікополь» - «Металург»

«Мир» - «Енергія»

«Таврія Сімферополь» - «Кремінь»


Наступний матч "Кремінь" зіграє з "Зіркою" Кропивницький 22 серпня в рамках Кубка України. Матч відбудеться на стадіоні "Кремінь-Арена" о 17.00.


Афіша кубкових матчів на 22 серпня:

«Нива» (Вінниця) — «Гірник-Спорт» (Горішні Плавні)

«ЛНЗ-Лебедин» (Лебедин) — «Гірник» (Кривий Ріг)

«Інгулець» (Петрове) — «Колос» (Ковалівка)

«Минай» (Ужгород) — «Прикарпаття» (Івано-Франківськ)

«Металіст 1925» (Харків) — «Оболонь-Бровар» (Київ)

«Суми» (Суми) — «Кобра» (Харків)

«Вікторія» (Миколаївка) — «Мир» (Горностаївка)

«Черкащина-Академія» (Білозір'я) — «Рух» (Винники)

«Калуш» (Калуш) — «Авангард» (Краматорськ)

«Металург» (Запоріжжя) —  «Дніпро-1» (Дніпро)

«Таврія-Сімферополь» — «Волинь» (Луцьк)

«Кремінь» (Кременчук) — «Зірка» (Кропивницький)

«Балкани» (Зоря) — «Миколаїв» (Миколаїв)

«Кристал» (Херсон) — «Агробізнес» (Волочиськ)

Автор: Альона Душенко Джерело фото: МФК "Кремінь" Джерело відео: Kremen TV - ПФЛ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 6 від 8 лютого 2024)

Кременчуцький ТелеграфЪ

Читати номер

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх