Екс-футболіст «Кременя» дублем відзначився в чемпіонаті Грузії

12.08.2018, 13:01 Переглядів: 2 882

 

Два голи Амета Дугу подарували перемогу "Мерані"

Півзахисник Амет Дугу, який навесні захищав кольори "Кременя" дублем відзначився за нову команду. Тепер кримський татарин виступає за "Мерані" Мартвілі Грузія. До Кременчука Амет потрапив навесні, до цього він грав в Кримському чемпіонаті. За кременчуцьку команду зіграв 7 ігор, але відзначитися, на жаль, не вдалося. Юний 20-річний футболіст в літнє міжсезоння повернувся додому в анексований Крим, але довго там не затримався й вирішив спробувати свої сили в Грузії. 


Як розповів футболіст Амет Дугу "Телеграфу" це його другий матч за "Мерані". Саме дубль українця допоміг "Мерані" перемогти "Телаві". У першому таймі команди мали можливість відкрити рахунок, але забити так і не вдалося. Після перерви на поле вийшов Амет Дугу, який зіграв вирішальну роль в матчі забивши двічі у ворота суперника на 74 та 76 хвилині. Необхідні три очки дозволять "Мерані" скоротити відставання та конкурувати з командами з 24 очками та 7 місце в турнірній таблиці.


Дуже важка гра була, багато гольових моментів створили. В підсумку вдалося все-таки забити й взяти три очки. Мої голи це робота всієї команди, я лише брав участь в завершальній стадії, - розповів "Телеграфу" Амет Дугу. - Команда прийняла добре. Швидко влився в колектив, спілкуюся практично з усіма.


Ознайомитися з мальовничими куточками Грузії Амет ще не встиг через напружений графік тренувань та ігор, але в нього все попереду, адже в колектив він встиг влитися й отримав схвальні відгуки від грузинів.  


- Перший гол Амета Дугу в ворота "Телаві" , - підписала відео голу Амета Дугу прес-служба клубу "Мерані" на своїй сторінці в фейсбук. 



Другий гол у виконанні Амета Дугу:


А так вболівають за "Мерані", коли Амет вдруге забив у ворота суперника:

Автор: Альона Душенко Джерело відео: FC Merani Martvili
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх