До «Кременчука» повертається хокеїст Олексій Ворона

27.07.2018, 16:33 Переглядів: 2 288

 

Раніше нападник грав за кременчужан коли вони виступали у Вищій лізі Білорусі

Хокейний клуб «Кременчук» уклав контракт з українським нападником Олексієм Вороною, який в минулому сезоні виступав за «Донбас». За інформацією прес-служби ХК "Кременчук", Олексій був одним з кращих розпасовщиків донецької команди - в регулярному чемпіонаті він віддав 30 передач (другий результат в клубі донеччан). Всього габаритний 20-річний форвард (187 см, 85 кг) в минулорічній «регулярці» набрав 40 (10+30) очок, в плей-офф - 2 (0+2). У січні 2018 року Олексій був визнаний кращим хокеїстом «Донбасу».


Цікаво, що Олексій Ворона вже виступав за «Кременчук» в сезоні-2013-2014, коли кременчуцька команда виступала у Вищій лізі Білорусі. З ХК «Кременчук» нападник потрапив до юніорської збірної України. Після виступав в словацьких молодіжних лігах Ю-18 і Ю-20 за «Михайлівці». Двічі захищав кольори української юніорки і тричі молодіжки на чемпіонатах світу. В Україні, крім «Донбасу», грав в сезоні 2016-2017 за «Кривбас».


Нагадаємо, що 24 липня ХК "Кременчук" вийшов з відпустки. За цей час команда підсилилася тренером Денисом Ісаєнком, підписали 

українського нападника Івана Савченка й білоруського захисника Олександра Дегтярьова.  



З кременчуцькою командою розпрощався капітан Севастян Карпенко, який вирішив продовжити кар'єру в одному з українських клубів. Але зараз на перегляді в кременчужан хокеїсти з Канади та Естонії. 


Канадський нападник Кір Каммінг, який виступав в канадських юніорських лігах за «Чатем» і «Бленхем Бладес». Минулий сезон Кір Каммінг провів у другій лізі Швеції, де грав за ХК «Арвіка».

21-річний форвард збірної Естонії Даніїл Фурса вважається одним з найперспективніших естонських хокеїстів. Вже у 15 років він перебрався в Австрію, де виступав в Естебанк лізі U-20 за ХК «Зальцбург», а в 16 років дебютував в юніорській збірній Естонії. Грав за ризьке «Динамо-Юніорс» в чемпіонаті Латвії, за таллінський «Вікінг» в естонській першості. У сезоні-2015/16 спробував свої сили в північноамериканському WSHL, а в наступному перебрався в фінську Местіс-лігу в «Гермес».

Автор: Альона Душенко Джерело фото: ХК "Кременчук"
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх