Форвард збірної Естонії Даніїл Фурса «засвітився» на перегляді в ХК «Кременчук»

26.07.2018, 14:22 Переглядів: 2 633

 

Нападника вважають одним з перспективних гравців збірної

На навчально-тренувальний збір в хокейний клуб «Кременчук» на перегляд приїхав нападник національної збірної Естонії Даніїл Фурса. Про це повідомляє прес-служба ХК "Кременчук".


21-річний форвард вважається одним з найперспективніших естонських хокеїстів. Вже у 15 років він перебрався в Австрію, де виступав в Естебанк лізі U-20 за ХК «Зальцбург», а в 16 років дебютував в юніорській збірній Естонії. Грав за ризьке «Динамо-Юніорс» в чемпіонаті Латвії, за таллінський «Вікінг» в естонській першості. У сезоні-2015/16 спробував свої сили в північноамериканському WSHL, а в наступному перебрався в фінську Местіс-лігу в «Гермес».


У національній збірній дебютував в 18 років, зігравши на на олімпійському відбірковому турнірі в двох чемпіонатах світу. На переможному для українців світовій першості 2016 року в Хорватії грав в матчі проти нашої збірної, в якому Україна виграла 7:1. У минулому сезоні захищав кольори ХК «Рига» в Латвії і «Віперс» в Естонії.


Нагадаємо, що на перегляді в хокейного клубу "Кременчук" серед іноземних новачків є канадський нападник Кір Каммінг. Відзначимо, що це перший канадський хокеїст, який може зіграти в чемпіонаті України за всю її історію. 

Автор: Альона Душенко Джерело фото: ХК "Кременчук"
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх