Паралімпійський чемпіон з Кременчука Сергій Ємельянов тепер представлятиме Волинську область

18.07.2018, 10:02 Переглядів: 2 664

 

Результати виступів Сергія тепер будуть зараховувати Волинській області

Кременчуцькому паралімпійцю Сергію Ємельянову з 1 серпня перестануть виплачувати стипендію з бюджету Кременчука. Відповідно до проекту рішення, який виносять на найближчу сесію Кременчуцької міської ради, виплата стипендії припиняється з 1 серпня по 31 грудня 2018 року. 


У проекті рішення йдеться, що зміни вносять на підставі змін до складу національної збірної команди України з видів спорту осіб з ураженням опорно-рухового апарату на 2018 рік, в якому Сергій Ємельянов (параканое) зазначений як представник Волинської області, а не Полтавщини і результати його виступів на змаганнях всіх рівнів будуть зараховуватись Волинській області.


Паралімпійський чемпіон Сергій Ємельянов розповів "Телеграфу", що підтримки з Полтавщини майже не відчував. 


- Навчаюся у Луцьку, ще й дуже привабливі умови. Але ж народився у Кременчуці, це моє улюблене місто, та й всі рідні у Кременчуці, - додав Сергій. 


Сергію Ємельянову після Паралімпіади подарували автомобіль, адже від квартири відмовився. Також за кошти міського бюджету придбали протез. За словами віце-мера Руслана Проценка Сергію хотіли придбати човен, але Ємельянов повідомив, що виступатиме за Волинську область.  


Зазначимо, що весь час спортсмен Сергій Ємельянов проводить у Дніпрі на веслувальній базі, де готується до чемпіонатів світу та Європи. 


Нагадаємо, що ще один чемпіон з Кременчука Віктор Вихрист може покинути Кременчук через житлові проблеми. Виною всьому може стати бюрократія, адже Віктор народився у Світловодську, але в Харкові таких проблем не бачать. 



Крім відрахування Сергія Ємельянова зі списку на отримання стипендій з міського бюджету є питання по ще трьох спортсменах. 


Враховуючи клопотання Полтавської обласної федерації дзюдо, вивільнені кошти в сумі 30 тис грн. для підготовки та участі Єлизавети Каланіної у чемпіонаті світу 2018 року з дзюдо серед жінок (23-24 вересня 2018 року, м. Баку, Азербайджан).


Крім цього, КДЮСШ «Авангард» прохає припинити з 1 серпня по 31 грудня виплату стипендії Андрію Гурі (боротьба греко-римська) у зв’язку з невиконанням ним планів навчально-тренувального процесу. Замість нього пропонують включити Владислава Іваніну (боротьба греко-римська) в розмірі 1100 грн щомісячно.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх