Акушер-гінеколог, який бачив народження сотні кременчужан, потребує термінової допомоги

20.06.2018, 08:05 Переглядів: 22 052

Петро Самойленко очікує на операцію, але коштів у родини обмаль 

Чергова операція очікує на акушера-гінеколота Кременчуцького пологового будинку Петра Самойленка, що бореться з онкозахворюванням.  


Кременчуцького медика, що подарував життя сотням малюків, вчергове будуть оперувати в Міжнародному центрі нейрохірургії в Києві. Більше року медик бореться з хворобою, навіть борючись з хворобою він приймав пологи у породіль. 


Через те, що пухлина, розташована в спинному мозку, то найімовірніше доведеться шукати клініку за кордоном. 


- Пропрацювати 32 роки в медицині, допомагаючи і рятуючи чужі життя і бути зовсім безсилим, щоб допогти собі... - написала Леся Самойленко, бібліотекар Кременчуцького ліцею №4 в соціальній мережі фейсбук. - Кажуть Господь не під силу хреста не дає...Я не знаю де бере сили боротись мій коханий! Він надзвичайно сильна людина! І я не знаю, де взяти мені сили для підтримки чоловіка. Звертались до благодійних фондів, але поки без результату. Тому буду вдячна за будь-яку підтримку: матеріальну, моральну, рекомендацію чи пораду.


Станом на 19 червня професор Шехтер клініки в Тель-Авіві підтвердив, що випадок рідкісний, оперувати нема сенсу, бо нейрохірурги всі клітини меланоми не зможуть прибрати. В Ізраїлі з таким злом борються медикаментозно. Ізраїльські медики призначили два препарати: Tafinlar 75mg, i Mekinist trametinib 2mg. Однак, ці лікарські засоби надзвичайно дорогі. Загалом лікування обійдеться в 66 тисяч доларів. 


Як відомо, страшний діагноз онкохвороби Петру Самойленку поставили більше року тому. Спочатку його оперував головний лікар Кременчуцького онкодиспансеру Володимир Севідов. Однак, пухлина виявилася не лише злоякісною, але й агресивною. Ні операції в Кременчуці, ні кілька повторних, проведених у Міжнародному центрі нейрохірургії в Києві, не дали суттєвих результатів. Тоді колеги порадили Петру Олександровичу звернутися до ізраїльської клініки. Там дають надію на порятунок. Однак, життя Петра Олександровича нині в руках кожного з нас. Потрібні кошти. Й дорога кожна хвилина.


Контакти: 0973393362 дружина Леся Самойленко

Реквізити допомоги: 

Приватбанку 5168 7551 1025 4519 Самойленко Олександр (син) 

WebMoney U376178554691 - гривні 

Z744287744611 - долари

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.

Читайте також:



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх