Хокейний клуб «Кременчук» - переможець турніру «Хокейна Україна»

18.06.2018, 15:05 Переглядів: 3 204

 

Змагання відбулися у Богуславі

У Богуславі Київської області завершився турнір «Хокейна Україна» серед аматорів, в якому брали участь 8 команд з восьми областей України. За інформацією прес-служби ХК «Кременчук», перше місце завоював ХК «Кременчук», який обіграв у фіналі «Придніпровськ» з Дніпра 5:2. У вирішальному матчі у кременчужан дублем відзначився Олександр Савицький (вирішальний третій гол і останній, п'ятий, після передачі Сергія Мазура), по разу відзначилися Олександр Селютин, Валерій Клюшнев і Юрій Яцуха.


Шлях до фіналу у «Кременчука» був непростим, адже тільки в останньому турі групового турніру кременчужани посіли перше місце за рахунок кращої різниці закинутих і пропущених шайб. Після виграшу в першому матчі у київських «Білих Ведмедів» 5:3, «Кременчук» програв столичному «777» 2:3 (голи Савицький, Клюшнев), пропустивши третю шайбу у меншості на останній хвилині поєдинку.


Перед вирішальним третім туром «Кременчуку» потрібно було не лише виграти у господарів - богуславських «Шершнів», а й чекати осічки від «777» в матчі з «Білими ведмедями». «Карти» в цей день лягли на користь кременчужан, які обіграли «Шершнів» 7:4, а «777» програли 2:4. Різниця шайб у «городян» стала +4 (14-10), у «777» +1 (13-12), що забезпечило нашій команді перше місце в груповому турнірі і путівку в фінал. Шайби у зустрічі з командою з Богуслава закидали Сергій Мазур, двічі Олександр Савицький, Денис Ісаєнко, Андрій Бондаренко та двічі Олександр Селютин.


 


За кременчуцьку команду на турнірі в Богуславі грали:

  • президент ХК «Кременчук» Сергій Мазур,
  • головний тренер Олександр Савицький,
  • директор СК «Айсберг» Герман Десятников,
  • тренери КДЮСШ, працівники клубу. 

Тренує команду директор ХК «Кременчук» Михайло Кириленко.


Повний склад команди

  


Кубок «Хокейна Україна» з Богуслава відправився до Кременчука, де на СК «Айсберг» займе почесне місце серед трофеїв команди.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх