Віце-мер розповів на якій стадії реконструкція стадіону «Кредмаш»

8.06.2018, 15:32 Переглядів: 3 298

 

Проект реконструкції стадіону "Кредмаш" може завершити проходження перевірок вже під час нового чемпіонату

Проектно-кошторисна документація реконструкції стадіону “Кредмаш” на стадії перевірок. Як повідомив “Телеграфу” віце-мер Руслан Проценко проект реконструкції стадіону "Кремінь-Арена" готовий, а от "Кредмаш" чекає перевірки спеціальної частини. 


- Зараз роблять спецчастини: відеонагляд, пожежна безпека, блискавкозахист. Це три спецчастини і вони не входять в основний проект. Плануємо їх у червні-липні завершити і подати вже на загальну експертизу. Перша частина експертизу пройшла. Проект добудови, яка на Чкалова (стадіон “Кремінь-Арена” - ред.) вже повністю завершений. Коли розпочнуться роботи важко сказати. Ми хочемо завершити проект реконструкції стадіону по вулиці Гагаріна, а потім будемо думати або паралельно працювати на два проекти або по черзі. - розповів Руслан Проценко.


Проектно-кошторисна документація реконструкції стадіону “Кремінь-Арени” вже готова. На сайті prozorro відбувся тендер на розробку проектно-кошторисної документації з будівництва спортивних майданчиків для ігрових видів спорту зі штучним покриттям на території комунального стадіону “Кремінь-Арена” за 57 585,88 грн.


 


Зазначимо, що 7 червня на сайті prozorro опублікували переможця тендеру на “Плани, робочі креслення та специфікації для затвердження”. Ним став єдиний претендент Володимир Скотаренко, який запропонував розробку документації за 55 556,77 грн. Він працюватиме над планами, робочими кресленнями та специфікації системи відеоспостереження та відеоконтролю.


 


Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх