Кременчужанин Олександр Березянський поборовся з олімпійським призером Жаном Беленюком

24.05.2018, 13:01 Переглядів: 3 701

 

Все - заради дітей

Кременчужанин Олександр Березянський поборовся з олімпійським призером Жаном Беленюком заради допомоги дітям. Як повідомляє сайт телеканалу «Інтер», чемпіон світу й срібний призер Олімпійських ігор в Ріо-де-Жанейро, знаменитий український борець Жан Беленюк взяв участь в благодійному онлайн-аукціоні «Інтер - дітям» та провів персональний майстер-клас з греко-римської боротьби для Олександра Березянського, який викупив цей унікальний лот і приїхав на тренування із Кременчука.


- Про аукціоні «Інтер - дітям» дізнався, коли Жан Беленюк на сторінці в соцмережах розповів про свій благодійний лот - персональне тренування, - розповів Олександр. - Вирішальним фактором стало те, що гроші збираються для допомоги дітям. Я сам спортсмен, але греко-римський стиль мені не знайомий. Майстер-клас з відомим борцем - хороша можливість освоїти нові прийоми.

До зустрічі з Беленюком кременчужанин все ж готувався завчасно: вивчав відео тренувань і виступів на змаганнях, аналізував техніку і прийоми, адже хотів хоч раз перевернути в партері чемпіона світу і призера Олімпіади.


Тренування розпочалося з розминки та розтяжки. А потім перейшли до фірмових борцівських прийомів: переведення в партер, «кочерги», перекатів з захопленням тулуба. Крім того, Жан продемонстрував Олександру свої коронні прийоми, завдяки яким не раз перемагав на килимі.


 


Кошти, зібрані на благодійному аукціоні «Інтер-дітям», в тому числі і від продажу лота Жана Беленюка, мають піти на придбання медичного обладнання для дитячого відділення Центру мікрохірургії ока.

Автор: Руслана Горгола Джерело фото: inter.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх