Першими забили, але поступилися: «Кремінь-АТО» зіграв вдома з «Ягуаром»

25.04.2018, 12:02 Переглядів: 4 700

 

Урочисте відкриття, подарунки рівня Ліги чемпіонів, та хороший матч за участю бійців, які пройшли горнило російсько-української війни

24 квітня на стадіоні “Кремінь-Арена” футболісти “Кремінь-АТО” відкрили весняний сезон домашньою грою з “Ягуаром”. Перед стартовим свистком відбулися урочистості.


З вітальним словом до військових, які пройшли бойові дії у зоні АТО, звернувся мер Кременчука Віталій Малецький та голова Федерації футболу Кременчука та директор МФК “Кремінь” Андрій Недяк. Вони побажали футболістам перемог та мирного неба над головою.


Капітанам команд вручили м'ячі, якими грають у Лізі чемпіонів та основна команда МФК “Кремінь”.


 


Міський голова бійцю 17 бату В'ячеславу Пильченко вручив почесну відзнаку, якою заохочуються бійці, які проявили мужність і героїзм. На жаль, боєць не зміг поїхати на урочистості з нагоди 4 річниці створення 17 ОМПБ, тому вирішили нагородити бійця в урочистій атмосфері.


 


Розпочався матч між “Кремінь-АТО” та “Ягуаром” з хвилини мовчання та виконання славня України.


  


“Кремінь-АТО” - “Ягуар” - 1:3 (1:1)

“Кремінь-АТО”: 71. Віталій Мірошниченко, 21. Дмитро Співак, 14. Артем Прядко, 10. Сергій Полюхович, 5. Олександр Белік, 15. Анатолій Терещенко, 74. Владислав Коваленко, 31. Едуард Петрушевський, 11. Петро Хоруженко, 16. Олександр Павлушенко, 17. Олег Бажан. Запасні: 26. Руслан Близнюк, 27. Ігор Штефан, 13. Олександр Шелестай, 4. Василь Кіндратенко, 9. Руслан Чернишов, 20. Дмитро Грубась, 44. Юрій Шабельник


“Кремінь-АТО” вже у першому таймі першим відкрив рахунок. Як згодом виявилось перший та єдиний м'яч від кременчужан у цьому матчі забив Олександр Белік. Після команди обмінялися ударами по воротах суперника: “ягуари” неточним ударом прострелили у дальню стійку воріт, а господарі прямо в руки голкіперу. До перерви “ягуарам” посміхнулася вдача, кременчужани порушили правила у власній штрафній, й арбітр вказав на 11-метровий.


“Ягуар” з пенальті зрівнює рахунок - 1:1.



У другому таймі гості встигли не лише збільшити перевагу, а й забили двічі. Хоч “Кремінь-АТО” намагався відігратися створюючи небезпечні моменти біля воріт суперника, але відігратися так і не змогли.


Наступний матч “Кремінь-АТО” зіграє в Хмельницьку з “Поділля-АТО” 6 травня, а 13 травня вдома прийме “Нива-АТО” з Вінниці.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх