Трек кременчуцької школярки може стати саундтреком серіаліті «Київ вдень та вночі»

3.04.2018, 15:46 Переглядів: 7 309

 

Кременчужани можуть підтримати землячку у голосуванні

Трек кременчуцької школярки може стати саундтреком серіаліті «Київ вдень та вночі». Вчора 2 квітня, стартував 1 тиждень голосування «КДН Мьюзік». Редакція конкурсу відібрала 14 треків із 70 запропонованих. До цих 14-ти увійшов і «To Sea» кременчужанки EcStasY (Анастасія Василенко). Про це на своїй сторінці у Facebook написав тато школярки Анатолій Василенко.


- В свои 17 лет дочь раскрыла в себе талант диждея под ником EcStasY, записала два альбома, один из которых, «Comics», продаеться на iTunes,  - розповідає Анатолій.


Конкурентами кременчужанки є відомі виконавці – заявки подали учасники «Х-Фактора» Роман Веремейчик і Сергій Соловйов, переможець «Голосу країни» Ігор Грохоцький, а також співачка Tayanna з композицією «Леля».


Голосування відбувається з 2 по 6 квітня в Instagram-сторіз «Київ вдень та вночі». В результаті цього голосування визначатимуть два найкращих треки тижня. Посилання на їх авторів будуть розміщені у постах в Instagram, щоб глядачі серіаліті могли підписатися на нових музичних кумирів. Щомісяця на сайті «Нового каналу» буде проводитися голосування на кращий трек місяця, у якому візьмуть участь усі тижневі переможці. Трек переможця щомісячного голосування увійде в саундтрек «Київ вдень та вночі».


Як розповіла нам сама Анастасія, пише музику вона уже 1,5 місяці. За цей час у дівчини вийшло три альбоми. Послухати їх можна у вільному доступі на soundcloud.


- Якось ми з татом зайшли у магазин техніки і мені сподобався Dj Контролер, а тато сказав, що я все одно не вмію ним користуватись, - каже дівчина про те, як стала писати музику. - Це мене зачепило і я стала дивитись ролики на YouTube, вчитись. Зараз у мене вже 34 треки. Інколи пишу по 2 за день, а інколи - зовсім нічого.




Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх