Кременчужани добровільно на годину залишаться без світла

24.03.2018, 10:17 Переглядів: 11 009

 

24 березня без світла залишиться більша частина Землі

24 березня о 20.30 Кременчук приєднається до всесвітньої екологічної ініціативи Година Землі-2018, яка покликана привернути увагу до проблеми зміни клімату та закликає людей вимкнути необов'язкове світло та електричні пристрої на одну годину.



Всесвітня кампанія Година Землі стартувала у 2007 році, її організатором виступає Всесвітній фонд природи WWF (World Wide Fund for Nature). Україна приєдналася до всесвітньої кампанії у 2009 році. Акцію підтримує Міністерство екології та природних ресурсів України.


У суботу, 24 березня о 20:30 люди по всьому світу вимкнуть світло на одну годину. Окрім символічного вимкнення світла на 60 хвилин, цьогорічна кампанія робить наголос на необхідності та безумовній користі щоденних дій кожного громадянина, установ та організацій, компаній та уряду у сфері енергоефективності, збереження навколишнього природного середовища, ощадливого використання природних ресурсів задля подолання екологічних проблем і досягнення гармонії з природою.


Кременчук також приєднається до цієї екологічної акції. Керівників, підприємств, установ та організацій, а також жителів міста закликають взяти участь у Всеукраїнській соціально-екологічній кампанії «Година Землі-2018» у рамках проведення Всесвітньої кампанії «Година Землі» та долучитися до неї, вимкнувши світло та прилади на 1 годину.

Автор: Альона Душенко Джерело відео: WWF в Україні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх