«Кремінь» вийшов з відпустки з кадровими втратами

22.01.2018, 18:26 Переглядів: 4 642

 

Футболісти кременчуцького клубу провели перше тренування у 2018 році

22 січня футболісти “Кременя” вийшли з відпустки. Серед кадрових втрат “синьо-білих” нападник Владислав Авраменко. На перегляді в команді кілька новачків, прізвищ поки не називають.


Заступник директора МФК “Кремінь” Вадим Маньковський привітав гравців з першим робочим днем у новому році.


 


- Сьогодні перший робочий день у 2018 році. Хлопці після свят вийшли у хорошому настрої, добре відпочили. Єдине, що хочеться відзначити, що на перший робочий день великих кадрових втрат немає. Команду покинув молодий гравець Влад Авраменко. Старожили нашої команди на місці. Від сьогодні розпочинається новий етап підготовки. На перегляді є потенційні новачки, багато хлопців телефонує, приїжджає. З ким клуб укладатиме контракт поки рано говорити, два місяці до початку чемпіонату ще є, тому роботи лише розпочинаються, - зазначив Вадим Валентинович. - також хочеться передати вітання вболівальникам з минулими святами, ми завжди чекаємо вас на трибунаїх нашого рідного стадіону.


На стадіоні “Кремінь Арена” футболісти провели розминку та зіграли двосторонню гру.



За словами головного тренера Сергія Ященка команда перші два дні пройде медичний огляд, потім визначаться з індивідуальними навантаженнями. Перші три дні команда тренуватиметься в одноплановому режимі, а далі нарощуватимуть навантаження до двох тренувань на день.


 


- Головне, що зберігся той скла, який був. Нові гравці звичайно будуть, але на це необхідний час. На передсезонних зборах будуть з'являтися футболісти, які складуть конкуренцію нашим гравцям і підсилять команду. Хлопці вийшли у хорошому настрої й готові працювати, - підсумував тренер.


 


Півзахисник Сергій Степанчук зазначив, що команді не важко повертатися до тренування, адже у міжсезоння більшість футболістів грали на першість міста або підтримували форму у спортзалах.


Найближчий спаринг у “Кременя” запланований на 31 січня з “Гірник-Спортом” з Горішніх Плавнів. Орієнтовний час проведення гри о 14 годині.


Зазначимо, що “Кремінь” останнім вийшов з відпустки серед команд Першої ліги. В планах у “синьо-білих” провести кілька спарингів з командами Першої та Другої ліги.

Фото: Олександр Попенко
Автор: Альона Душенко Фото: Олександр Попенко
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх