У Кременчуці розшукують мужніх чоловіків

21.01.2018, 14:01 Переглядів: 6 273

 

На військову службу за контрактом приймають військовозобов’язаних

107-й реактивний артилерійський полк проводить набір на службу за контрактом. На військову службу за контрактом приймають військовозобов’язаних, з якими укладають контракт: з військовослужбовцями рядового складу – строком на 3 роки, а з військовослужбовцями сержантського та військового складу – строком від 3 до 5 років.


 


Проходження служби у Збройних Силах дає можливість безкоштовно здобути вищу освіту, а також право стати на житлову чергу для безкоштовного отримання житла.


Збалансоване триразове харчування за розкладом. Грошове забезпечення військовослужбовців визначається посадою, військовим званням, кваліфікацією, терміном та умовами проходження військової служби.


Для вирішення соціально-побутових проблем один раз на рік надається матеріальна допомога у розмірі місячного окладу грошового утримання. За зразкове виконання службових обов’язків виплачується одноразова допомога у розмірі двох місячних окладів. При переїзді до нового місця служби виплачується грошова допомога у розмірі 100% місячного грошового забезпечення та 50% на кожного члена сім’ї.


Аби вступити до лав української армії, звертайтеся: Кременчуцький військовий комісаріат: вул. Жадова, 6, тел (0536) 2-10-35. Військова частина А1546: проспект Свободи, 69-А, тел. (0536) 777-800.


 

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх