Кременчуцькі богатирі тягали залізо

17.01.2018, 08:24 Переглядів: 3 244

  

Спортсмени СК «Титан» привезли нагороди з обласних змагань

2 січня у смт. Диканька відбувся Чемпіонат Полтавської області з класичного жиму лежачи. Понад 70 спортсменів з різних куточків області змагалися за звання кращого.


Кременчук представляла команда СК «Титан», а саме: Сергій Єрофеєв, Дмитро Погребняк, Володимир Мартинюк та Богдан Большаков. Спортсмени тренуються під керівництвом віце-президента клубу Владислава Крамаренка.


У ході змагань Дмитро Погребняк у ваговій категорії 93 кг подолав штангу вагою 180 кг та посів почесне перше місце. Володимир Мартинюк (в.к. 93 кг) здобув третє місце з результатом 165 кг. Богдан Большаков виборов золото першості у в.к. 83 кг серед юнаків з результатом 140 кг, а Сергій Єрофеєв (в.к. 105 кг) серед ветеранів став володарем золота з результатом 170 кг. За підсумком команда СК «Титан» стала другою у командному заліку.


Як розповів «Телеграфу» тренер Владислав Крамаренко:

- Дмитро показав чудовий результат. Доклавши багато зусиль, встановив власний рекорд та виконав норматив Кандидата у майстри спорту України. Що стосується Володимира, це дуже вольова людина, яка впевнено наближається до поставленої мети - Кандидат у майстри спорту України. На жаль, в цей раз трішки не вистачило, тому Володимир впевнено виконав норматив Першого розряду. Богдан був наймолодшим учасником команди СК «Титан», попри юний вік та невеликий досвід участі у змаганнях він виконав норматив Першого розряду. Також, не можу не відмітити вольовий характер найдосвідченішого спортсмена нашої команди - Сергія, який не зважаючи на отриману травму під час виконання вправи, здолав штангу вагою 170 кг і став першим. Він також пройшов відбір на участь у Чемпіонаті України серед ветеранів з класичного жиму лежачи, який відбудеться у Коломиї 19-22 лютого. Ось такими здобутками почався новий змагальний рік для команди СК «Титан».

Автор: Альона Душенко Джерело фото: СК "Титан"
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх