Кременчужани вдруге привозять «срібло» з Горішніх Плавнів

11.01.2018, 08:36 Переглядів: 3 522

Різдвяний турнір дав старт тенісному сезону в Горішніх Плавнях 

8 січня кременчужани взяли участь у Різдвяному турнірі на критих кортах Горішніх Плавнів серед тенісистів-аматорів. За інформацією прес-служби тенісу в Горішніх Плавнів, крім господарів кортів в змаганні брали участь представники ще трьох міст: Кременчука, Світловодська та Глобиного. Всього змагання зібрало 16 учасників, які утворили 8 пар. Всі поєдинки складалися з одного сету, до виграних шести геймів.


У матчі за «бронзу» плавнівці Володимир Балуєв і Денис Носачев відчайдушно боролися проти змішаної пари з Кременчука в складі Валерія Чумакова та Оксани Топко. По ходу поєдинку кременчужани лідирували з рахунком 4:0 по геймах. Однак плавнівці здійснили неймовірний камбек - вони повели з рахунком 5:4. Після цього суперникам з Кременчука вдалося зрівняти рахунок - 5:5. Отримавши психологічну перевагу, Валерій Чумаков і Оксана Топко, довели справу до перемоги - 7:5.


Фінал поєдинку виявився менш інтригуючим. Переможцями стали Віктор Хижкин з Горішніх Плавнів й Іван Горобець з Глобиного. Для обох це вже другий поспіль подіум. Віктор Хижкин оформив свою другу перемогу, а Іван Горобець до «бронзи» підсумкового турніру 2017 року додав «золото» першого змагання в 2018 році. Іншими учасниками фіналу стали Сергій Чиганов з Кременчука та Сергій Ачкасов зі Світловодська. Для кременчуцького тенісиста це була друга можливість вивезти перемогу з Горішніх Плавнів. Однак, як і в кінці року, він знову став другим. Правда, на обох турнірах він діяв з різними партнерами.


Валерій Чумаков: «Я перший раз грав на критих кортах в Горішніх Плавнях. Мені дуже сподобалося. Відмінні корти, на яких ми з Оксаною Топко стали третіми. У матчі за третє місце хлопці дуже хороші нам попалися. Спочатку ми вели в рахунку, а потім розслабилися... Але теніс такий вид спорту, в якому важко щось прогнозувати - один удар, який тобі здається, що ти стовідсотково виграєш, але в підсумку м'яч летить в аут. Це дуже сильно збиває».


Його партнер Оксана Топко

- Я трохи засмучена, оскільки матч за вихід у фінал ми з Валерієм Чумаковим програли на тай-брейку - 4:7. Обов'язково приїдемо наступного разу. Може тоді нам більше пощастить. Нам сподобалася організація турніру, були дві групи, в яких за рівнем гри пари були підібрані правильно. Ми обов'язково будемо приїжджати сюди ще раз і хотіли б, щоб нас не забували запрошувати і організовувати такі турніри. Було цілком комфортна кількість пар - півдня спорту нам цілком достатньо, якби було більше, можливо, ми б дуже втомилися б, все-таки ми любителі. Після такого турніру можна йти на роботу з почуттям виконаного обов'язку.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: Теннис в Горишних Плавнях
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх