Різдвяний дитячий Кубок з футболу зібрав найталановитішу молодь

8.01.2018, 15:01 Переглядів: 5 159

На базі КДЮСШ №2 у Кременчуці змагалися команди з Кременчука, Горішніх Плавнів, Черкас та Полтави

У Кременчуці відбувся Різдвяний дитячий турнір з футболу, який організувала футбольна академія «Jaguar». Змагання проходили протягом двох днів 3 та 4 січня на базі КДЮСШ №2. У перший день змагалася малеча 2009 року народження.


Перше місце завоювала команда «Молодь» з Полтави, 2 місце - «Чайка » (Черкаси), 3 - «Кремінь» (Кременчук), 4 - «Ягуар» (Кременчук), 5 - «Чайка-2» (Черкаси), 6 - ДЮСШ-2 (Кременчук).


Дітлахів між змаганнями чекали розваги з трансформерами, а також конкурси на точність удару та найбільшу кількість набитих м’ячів.


Артем Устименко з черкаської «Чайки» виграв футболку гравця хорватського «Осієка» Дмитра Льопи, а Давид Свитченко з «Ягуару» футболку Романа Безуса, який грає в бельгійському «Сент-Труйдена».


 

На другий день зал також був заповнений найпалкішими вболівальниками: батьками та рідними, які щохвилини підтримували юних чемпіонів. Для маленьких футболістів це була найбільша опора та підтримка, адже для них це перші перемоги та поразки.


Цього дня команд зібралося більше, тому команди 2010-2011 року народження розділили на дві групи:

Група А: «Jaguar 2010» (1 місце, 6 очок), «Кремінь-1» (2 місце, 3 очка) і «Кремінь-2» (3 місце, 0 очок)

Група Б: «Jaguar 2011» (1 місце, 4 очка), «Кремінь-2011» (2 місце, 3 очка) і «Гірник-Спорт» (3 місце, 1 очко)


За підсумками групового етапу зіграти у фіналі виборювали право «Кремінь-1» і «Jaguar 2011», де «Кремінь-1» здобув перемогу з рахунком 4:1, а також «Кремінь-2011» і «Jaguar 2010» - тут перемогу святкував «Jaguar 2010» з рахунком 3:0.

 

Пізніше в матчі за 5-6 місце зустрілися «Гірник-Спорт» і «Кремінь-2», де перемогла команда «Кремінь-2» з рахунком 3:1. У матчі за 3-4 місце зустрілися команди «Jaguar 2011» та «Кремінь-2011». Переможцем виявилися юні ягуари - 1:1 (по пенальті 2:0). А в фіналі «Jaguar2010» обіграв «Кремінь-1» з рахунком 4:0.


 

Президент футбольної академії «Ягуар» Денис Сухорук розповів «Телеграфу», що футбольна академія «Ягуар» створена у серпні 2017 року. Хлопчаків 2009-2013 років народження тренують видатні тренери Анатолій Безус та Олег Галата. Президент, а за сумісництвом дитячий тренер Денис Сухорук зазначив, щ турнір вирішив організувати, бо такого в місті ще ніхто не створює.

 

- Необхідно прививати таке свято для діток. Я треную діток у Польщі, і там такі турніри майже щомісяця. Прикро, що у моєму рідному місті такого немає. Тому вирішили для дітей влаштувати свято. Турнірних завдань немає і ніхто ві дітей не очікує результату, вони потанцюють, пострибають і щасливими повертаються додому, і це головне, - зазначив Денис.

 

Для того, щоб дітлахи набиралися досвіду планують створити лігу з юних футболістів 2009 року народження. За словами Дениса Сухорука, щоб цей процес змагань був майже кожні вихідні планують запросити команди «Нафтохімік», «ДЮСШ», «Кремінь», «Ягуар», дві команди з Горішніх Плавнів та Черкас.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: Футбольна академія "Ягуар"
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх