Святковий настрій, пазли та добро: що новенького кременчужанам почитати на Різдво

6.01.2018, 13:05 Переглядів: 2 356

 

Якщо на Різдво ви  не плануєте виходити з дому, то радимо вам запастись захоплюючою книжкою і ароматним чаєм. Тим більше, що спеціально для наших читачів-книголюбів, бібліотекар відділу абонемента ЦМБ ім. Горького Наталія Манжеліївська підготувала чергову добірку книжкових новинок

 
  

«Містерія Різдва».

Ця книжка – про тепло і затишок родинного свята. Про цінності та традиції, що єднають покоління. Бо Різдво – найтаємничіше та найочікуваніше свято для українців. Ця книжка, немов та торба, наповнена рецептами святвечірніх страв, колядками і віршами, без яких немислиме свято-дійство Різдва. А яскраві світлини додадуть ще більше святкового настрою.

   
 

 

«Пазли нашого буття».

Це вже друга збірка оповідань від сучасних українських письменників із серії «П’ять зірок».

Людяність, добро, самопожертва, любов, віра, інколи сум, здорова іронія, подекуди трішки припорошена містикою – ось ті основні лейтмотиви, довкола яких твориться широка палітра художньої образності в оповідях майстрів слова. В них багато світла та сонця, відсутні сутінки та темрява. Бо насправді не існує помилок, котрі неможливо виправити. Адже важливо пам’ятати, що навіть у най похмуріший день за хмарами обов’язково світить сонце.

 
 
 

 

Якщо ваша дитина любить читати, то повість Елеонор Портер «Полліанна» - те, що треба в холодні дні зимових канікул.

Ця книга – світовий бестселер. Кожного, хто перегорне її сторінки, вона зробить милосерднішим, вселить оптимізм у зневіреного. А чи вмієте ви грати в чудодійну гру «в радість»? Якщо ні, то прочитавши цю книгу, - неодмінно навчитеся! І світ одразу ж стане добрішим. Спробуйте – переконайтесь!

 
  

 

Джоджо Мойєс «Після тебе».

Це довгоочікуване продовження роману «До зустрічі з тобою». Післямова до історії кохання Луїзи і Вілла. Шість місяців поряд з прикутим до інвалідного візка Віллом змінили Луїзу. Марно вона намагалася навчитися жити після нього. Попереду – повернення додому та спроби почати все спочатку. Ліки від болю вона відшукає серед товаришів у нещасті, поділившись у групі підтримки своїми печалями, радощами, надіями. І зустріне Сема, який знає все про життя і смерть, сильного, мужнього і до нестями закоханого…


Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх