Власним прикладом: тренер з вихованицею змагалися на турнірі з карате

25.12.2017, 13:04 Переглядів: 6 369

 

Юній спортсменці цього разу вдалося перевершити тренера:) 

22 грудня у Полтаві відбувся Відкритий чемпіонат з карате в розділі ката. Кременчук представили спортсмени з клубу «Кадзоку». За словами тренера Олега Колегова, планували на змаганнях представити 5 спортсменів, але через застуду залишилося лише двоє. 


Валерія Павлишина виступила в розділах куміте й ката. Юна спортсменка стала чемпіонкою. А ось її тренеру, на жаль, трохи не вистачило для перемоги - Олег Колегов посів другу сходинку.


- В цілому, виступили непогано, але хочеться краще. Тому, прийнявши привітання друзів, аналізуємо помилки, тренуємося і готуємося до нових стартів! Турнір залишив хороші враження. Перш за все доброзичливою, дружньою атмосферою. Дуже сподобалася флажкова система суддівства ката. Незвично для нас, але дуже раціонально і ефективно. Цим виступом наш клуб закінчив сезон змагань, що минає. Попереду рік наступаючий, він обіцяє бути дуже насиченим і яскравим. Буде багато цікавих змагань, головний з них, звичайно, Кубок Європи, який пройде в Полтаві в квітні 2018 року. Ті аши бійці, які прорвуться крізь відбіркові турніри, обов'язково змагатимуться за честь України на полтавському татамі. Так що готуємося і набираємо форму. ОСУ!, - зазначив тренер Олег Колегов. 

Автор: Альона Душенко Джерело фото: Клуб киокушин каратэ "КАДЗОКУ"
Теги: карате
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх