Кременчуцьке дербі: «Геологія» перемогла «Мастер Мілк»

25.12.2017, 11:26 Переглядів: 4 321

 

Дебют «Мастер Мілк», перша перемога «Геології» та два хет-трики, чим ще запам’ятається перше кременчуцьке дербі в чемпіонаті з футзалу

22 грудня на СК «Політехнік» «Мастер мілк» дебютував у Другій лізі України з футзалу (5 група). Першим суперником «Мастер мілк» стала ще одна команда з Кременчука «Геологія», яка вже стигла провести дві гри у чемпіонаті та зіграти внічию з «Orange» та «Шевченків край». Матч завершився з рахунком 9:6 на користь «Геології».

 

 

Голами за «Геологію» відзначилися: Лапа, Данилейко, Крупин, Лавский, Остапец, Валеєв і хет-трик від Смірнов . За «Мастер Мілк» відзначилися: Галета, Львов, Мороз та хет-трик від Юрченка.

 

Склад «Геології»: Прихожий, Ноженко, Остапець, Данилейко, Крупин, Лапа, Смірнов, Лавский, Валеєв, Ларченко, Шинбак, Голубенко, Новіков. Тренер: Єгеній Данилейко.

Склад «Мастер Мілк»: Олександр Силенко, Дмитро Ельченко, Ілля Юрченко, Дмитро Галета, Дмитро Секацький, Євгеній Мулиндін, Сергій Руденко, Віталій Костиренко, Олександр Пінчук, Олександр Проценко, Павло Панасенко, Іван Львов, Костянтин Мороз, Андрій Акуленко, Валерій Скляренко. Головний тренер: Андрій Лиман. Тренер: Олександр Стеценко. Президент: Юрій Березовський


 

 

Після матчу граючий тренер «Геології» Євгеній Данилейко розповів «Телеграфу», що у групі грає 4 команди: «Геологія», «Мастер Мілк», «Шевченків край» та «Orange». Команди грають два кола, потім дві кращі команди потрапляють у плей-оф, де зустрічаються з командами, які вийшли зі своїх груп, а їх у Другій лізі – 7. Там також відбудуться ігри у два кола  й по сумі очок команди проходять далі, так триває поки не залишиться 2 команди.  

 

- Ми дуже хотіли перемогти, адже дві попередні гри зіграли внічию. Дербі є дербі, важко грати. Як мені здається гра сподобалася не лише мені, а й вболівальникам так і команді «Мастер Мілк» , - додав Євгеній Данилейко. – Дуже важлива для нас перемога, набрали такі необхідні для нас очки, зуміли переломити цю чорну смугу. Хочу подякувати вболівальникам, яких зібралося дуже багато.

 

Головний тренер «Мастер Мілк» Андрій Лиман дебютом задоволений, але на початку гри команда з 4 моментів суперника 4 рази пропустила, це й позначилося на результаті.

 

- Команді «Мастер Мілк» всього три роки, граємо в чемпіонаті міста й вирішили спробувати сили та набратися досвіду у Другій лізі, - зазначив Андрій Лиман.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх