У бюджеті знайшли кошти на планетарій у Кременчуці

18.09.2021, 10:03 Переглядів: 5 836

 

Частину грошей знімуть з реконструкції нежитлових приміщень на Раківці

На засіданні виконкому збільшили бюджетні асигнування, які передбачені на облаштування планетарію. Кошти у розмірі 450 000 грн направили на переобладнання приміщення та придбання обладнання для планетарію на базі комунального закладу культури «Кременчуцька міська публічна бібліотека». 

- Збільшити бюджетні асигнування головному розпоряднику бюджетних коштів управлінню культури і туризму Кременчуцької міської ради Кременчуцького району Полтавської області (Кондрашов В.О.) по КПКВКМБ 1014030 «Забезпечення діяльності бібліотек» на суму 450 000,00 грн, в т. ч.: загальний фонд – 310 000,00 грн, спеціальний фонд (бюджет розвитку) – 140 000,00 грн. Кошти направити на переобладнання приміщення та придбання обладнання для планетарію на базі комунального закладу культури «Кременчуцька міська публічна бібліотека», - йдеться у проєкті рішення. 

При цьому зменшуються бюджетні асигнування спеціального фонду (бюджет розвитку), які передбачені на реконструкцію частини нежитлових приміщень для розміщення культурного простору та відпочинку в нежитловій будівлі по вул. Республіканській, 63 на суму 450 000 грн.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх