Боротьба за кременчуцькі бібліотеки продовжується!

14.09.2021, 18:34 Переглядів: 4 269 Коментарів: 1

 

Профільне Міністерство культури та інформаційної політики не погоджувало нашим чиновникам процедуру реогранізації бібліотек

Як повідомив голова фракції «Європейська Солідарнсіть» в Кременчуцькій міській раді, депутат Лазоренко Богдан, на своїй сторінці в фейсбуці, він отримав ухвалу Полтавського окружного адміністративного суду про прийняття позовної заяви до розгляду та відкриття провадження в адміністративній справі.

Ухвала стосується вже другого рішення Кременчуцької міської ради, від 18 серпня, яким розробники проєкту, спробували виправити існуючу ситуацію з реорганізації бібліотечної системи в нашому місті.

Слід зазначити, як раніше вбачалося з офіційного листа, профільне Міністерство культури та інформаційної політики, не погоджувало нашим чиновникам процедуру реогранізації в запропонованому вигляді. Разом з тим, намагаючись прискорити процес знищення бібліотек в Кременчуці, поспіхом приймаючи вже друге рішення, відповіді Міністерства ніхто навіть чекати не став.

Посилаючись на зміст ухвали, відтепер обидві справи об'єднані в одну, а Міністерство залучається в якості третьої особи.

Витребувані докази відповідач має надати суду у п'ятнадцятиденний строк з дня вручення ухвали. Серед останніх, належним чином засвідчені копії протоколу засідання обох сесій, на яких приймалися ці рішення.

Депутат Кременчуцької міської ради Лазоренко Богдан:

- Дуже прикро, що до професійного свята, яке 30 вересня, будуть відзначати бібліотекарі, влада приготувала їм саме такий подарунок. Сьогодні, я був в бібліотеці по вул. Соборній і особисто спілкувався з працівниками. Вони збентежені і засмучені, але не втрачають оптимізму і натхнення. Повернувши книжку, я мав нагоду прийняти участь в розвиваючих квестах і вікторинах. Не оминали цікаві стенди і звичайні перехожі долучаючись до безпрограшних конкурсів. Складається враження, що владі абсолютно не потрібні освічені громадяни, але саме профнепридатність окремих чиновників і призвела до того, що автори проєкту посилалися на нормативні документи, які давно втратили чинність.


Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

61
15 вересня 2021 07:38

Респект, Богдан! 


12 3

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх