До першого вересня діти «Нового дому» отримали канцтовари від Біланівського ГЗК

2.09.2021, 13:03 Переглядів: 1 214

 

Діяльність організації ускладнена браком коштів

Асоціація інвалідів дитинства «Новий дім» функціонує не один десяток років та нараховує 240 осіб. Діяльність організації ускладнена браком коштів, тому для виконання своїх зобов’язань часто звертаються за допомогою до бізнесу.

Коли стало питання про забезпечення дітей необхідним канцелярським приладдям до навчального року, голова асоціації звернулась по допомогу до Біланівського ГЗК, який одразу відгукнувся на запит організації.

- Наше підприємство діє в рамках корпоративної соціальної відповідальності. Ми вважаємо, що бізнес має підтримувати соціально-економічну сферу та діяльність таких організацій як «Новий дім», - говорить Юрій Химич, генеральний директор ТОВ «Біланівський ГЗК».

Вікторія Жила, голова асоціації розповідає, що з комбінатом співпрацюють вже не вперше. В цьому році діти отримали солодкі подарунки до новорічних свят від підприємства. 

- Ми вдячні Біланівському ГЗК та всій групі Ferrexpo, за те що вони всіляко підтримують нашу діяльність. В наших реаліях важко існувати та функціонувати без допомоги небайдужих організацій. На сьогодні ми отримали 30 наборів канцтоварів для забезпечення дітей всім необхідним до навчального року.
Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.

Читайте також:



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх