25 копійок можуть врятувати дитяче життя

15.09.2021, 09:29 Переглядів: 8 479 Коментарів: 5

 

Виведені з обігу гроші можна віддати у фонд «?Таблеточки»? і таким чином допомогти онкохворим дітям

Благодійну акцію «Монетки дітям» оголосив фонд «?Таблеточки» спільно з кількома банками на чолі з Національним банком України.

Під час акції збиратимуть виведені з обігу монети номіналом 25 копійок та перераховуватимуть ці кошти до фонду.

За даними НБУ, українці тримають у скарбничках півтора мільярди таких монет на загальну суму 400 мільйонів. Ними неможливо розрахуватися, але можна обміняти в банках на купюри чи монети іншого номіналу.

Якщо ж монети номіналом 25 копійок приносити у найближче відділення банку-партнера акції та дати згоду перерахувати ці кошти на рахунок фонду «Таблеточки», кошти підуть на закупівлю ліків, обладнання, лікування та реабілітацію дітей з онкологічними захворюваннями.

Банки-партнери акції:

  • Ощадбанк;
  • Райффайзен банк;
  • ПУМБ;
  • ОТП банк;
  • МТБ банк;
  • Індустріалбанк.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 5

17
2 вересня 2021 15:15

Идея хорошая но не в нашей стране, очередной развод на лоха, намутят банкиры - себе денег. Если у нас воруют официальные отчисления, то уж благотворительные и к гадалке не ходи.  


21 2
208
6 вересня 2021 21:51

этих фондов собирающих деньги развелося... Интересно было посмотреть список машин и недвижимости руководителей этого фонда. На военных Таблеточкам уже меньше дают что снова к теме детей вернулись ?


9 1
738
1
15 вересня 2021 09:57

чи до дітей гроші дійдуть, чи ні, а от в кишені організаторів та власників банків осядуть стовідсотково.Банкинастільки знахабніли , взяти хоча б платіжку за газ газопостачальної коипанії "Нафтогаз" За кожну квитанцію банк бере 25 грн. Наприклад, до сплати за газ 60грн, а комісія25 грн. Ну, я вважаю, що це не нормально. І ніякої управи, що до правомірності такого механізму дії немає. Чому така висока комісія, на якій законній  підставі?  Замість того, щоб оплачувати кожного місяця люди збирають по декілька квитанцій і оплачують один раз . Пеня буде в рази менша, чим комісія.


7 3
4 360
1
15 вересня 2021 10:11

Цитата: Туся
За кожну квитанцію банк бере 25 грн. Наприклад, до сплати за газ 60грн, а комісія25 грн.
плачу в приват24 то гривня комиссия.


6 3
601
15 вересня 2021 11:30

Цитата: александр
Идея хорошая но не в нашей стране
Гарна ідея гарна повсюди. Дійсно, 25 коп це не ті гроші які мають велику ціну, особливо якщо на них вже зараз нічого не купиш хоча б тому що їх вже не приймають окрім як в банках.

Ми розумні поки нас не посягне біда, і тоді ми починаєм метушитись, і шукати, в т.ч. по таким організаціям, допомоги.

Я щойно переглянув звітність за січень цього року. Вона доступна для вільного перегляду. Більше 7 мільйонів за місяць. При цьому платежі від фіз осіб від 50 копійок до десь до 10 тисяч.Юр соби побільше кидають. Те ж Алло кинуло 690 тисяч. І є звіт на що вони втратили. Звісно що працівники цього фонду отримують за свою роботу винагороду і це нормально! Так само нормально як отримувати зарплату на НПЗ чи АТБ. По звітам їх рівень сягає 6% хоча законодавство дозволяє до 20%.

Це нічим не гірше волонтерство ніж на АТО - ви ж не думаєте що волонтери за власний кошт заправляють авта коли відвозять пожертви?


8 2

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.

Читайте також:



Свіжий випуск (№ 6 від 8 лютого 2024)

Кременчуцький ТелеграфЪ

Читати номер

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх