Єристівський ГЗК відновив постачання електроенергії до Пришибської ОТГ – далі справа за «Полтаваобленерго»

30.08.2021, 14:04 Переглядів: 1 406

ГЗК не є оператором  розподілу, тому не може забезпечувати розподіл електричної енергії для населення Єристівки на постійній основі

До 21 травня «Полтаваобленерго», Біланівський  та Єристівський ГЗК мали відновити електропостачання в населених пунктах Пришибської та Новогалещинської територіальних громад, використавши резервні лінії електропередачі або в інший доступний спосіб, згідно п.2.2. резолютивної частини протоколу № 13/2021 засідання Комісії з питань ТЕБ і НС від 20 травня.

27 травня на адресу Єристівського ГЗК надійшов лист від Голови Пришибської ОТГ Валентини Городянко з проханням терміново відновити електропостачання в с.Єристівка у будь-який спосіб.

З метою виконання вищезазначеного рішення та невідкладного реагування на звернення громади, з огляду на відсутність конструктивної позиції зі сторони «Полтаваобленерго» щодо можливості спільного вирішення питання, враховуючи необхідність негайного відновлення електропостачання, підприємством було прийнято рішення про створення власними силами тимчасової електромережі 0,4кВ з під’єднанням до власних мереж 6кВ з використанням пересувної комплектної трансформаторної підстанції ПКТП 6\0,4кВ потужністю 160кВА згідно розробленого проекту №01-06/21.ЕП.

Тимчасова електромережа відповідає вимогам Правил безпечної експлуатації електроустановок та Правил улаштування електроустановок.

Тимчасове розміщення трансформаторної підстанції та пересувних опор здійснювалося з дозволу та за узгодженням з  Головою Пришибської ОТГ. 

Таким чином ТОВ «Єристівський ГЗК» виконало всі необхідні відповідні роботи та заходи з електропостачання Єристівки, яке було відключено від мереж «Полтаваобленерго», відповідно до встановлених чинним законодавством норм.

В той же час, Єристівський ГЗК не є оператором  розподілу, тому не може забезпечувати розподіл електричної енергії для населення Єристівки на постійній основі.

Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх