Для заправки кар'єрної техніки в Україні створили унікальний автопоїзд

27.08.2021, 07:44 Переглядів: 2 634

 

На гірничо-збагачувальних комбінатах Ferrexpo працюватиме цікавий автопоїзд-паливозаправник від Everlast, який замінює собою дві одиниці техніки

Вітчизняний виробник напівпричепів-цистерн — компанія Everlast виготовила цікавий паливозаправник, здатний видавати до 1000 літрів пального на хвилину. У цьому йому допомагають надпотужний насос, об’ємно-масовий лічильник Emerson і тридюймовий рукав із заправним пістолетом.

Такий великий обсяг подачі пального потрібен для заправки техніки в кар’єрі — замовником стала компанія Ferrexpo. В ролі сідельного тягача для напівпричепа використовували модель IVECO Trakker (4х4) c 450-сильним двигуном стандарту EEV, яку поставила компанія «Соллі-Плюс».

Вибір повнопривідного тягача невипадковий, адже багатотонний автопоїзд від Everlast повинен заїжджати для заправки спецтехніки безпосередньо в кар’єр. Раніше для цієї операції потрібно було дві одиниці: тягач з напівпричепом-бочкою і спеціальний автопаливозаправник. У підсумку використання однієї машини замість двох дає змогу оптимізувати витрати і підвищити ефективність логістики.

Автор: Аліса Котова
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх