На Полтавщині правоохоронці вилучили у банди психотропи на мільйон

5.08.2021, 14:19 Переглядів: 1 523

 

При обшуках у них також знайшли зброю

Четверо мешканців Полтавщини, Києва та Миколаєва налагодили збут амфетаміну та метамфетаміну на території області «з рук у руки». За один грам товару клієнти сплачували дилерам 800-1000 гривень. За такий «бізнес» молодикам загрожує до 10 років за ґратами з конфіскацією майна.

Як повідомляє пресслужба поліції, протягом кількох місяців оперативники полтавського управління боротьби з наркозлочинністю, слідчі та прокурори документували діяльність наркоугруповання.

До складу групи входило четверо чоловіків, віком від 34 до 39 років, один із яких перебував у розшуку за вчинення тяжких злочинів. 

У ході санкціонованих обшуків правоохоронці із залученням бійців роти поліції особливого призначення вилучили майже пів кілограма амфетаміну, розфасовані згортки з метамфетаміном, канабіс та гроші. Крім того, виявили мобільні телефони, банківські картки, пристрої для куріння та гранату Ф-1 із запалом.

Двох активних членів групи затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Їм вже повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України та обрали їм запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Після проведення експертизи буде вирішуватися питання щодо повідомлення про підозру іншим фігурантам за ст.263 та 307 Кримінального кодексу України.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх