Автомобіль в оренду: чому це вигідно?

3.08.2021, 14:00 Переглядів: 1 670

 

Хочете бути максимально мобільними та пересуватися по місту без обмежень? Плануєте виїхати з друзями чи родиною на природу або відправитися в подорож? Потрібно зустріти партнерів або замінити машину, яка знаходиться в ремонті? У всіх цих випадках вам допоможе послуга оренди авто.

Багато українців чомусь вважають, що використовувати орендні автомобілі недоцільно та дорого. Але по факту це зовсім не так. Розберімося, які переваги є у прокатних машин та в яких випадках вони незамінні.

Якщо авто потрібне на кожен день, то краще купити власний транспортний засіб. Але якщо машина використовується 3-4 рази на місяць, то доцільніше оформити її в оренду. Так ваші витрати будуть менше, ніж при купівлі. Вам не потрібно буде купувати паркувальне місце або проводити ремонт. Вам не доведеться міняти технічні рідини та гуму. Ви просто будете їздити, отримувати задоволення й займатися своїми справами.

 

 Прокатний автомобіль — це мобільність та зручність

Багато хто вважає, що в мегаполісах можна обійтися без власного транспортного засобу. Але практика показує, що це не так. Громадський транспорт в Україні досить погано розвинений. Він вимотує, обмежує свободу пересування та викликає негативні емоції. Таксі теж не вихід — воно дороге, особливо якщо потрібна буде не разова поїздка. Тому машина однозначно потрібна, але не поспішайте її купувати. Для початку скористайтеся послугою прокату авто від компанії NarsCars.

Розглянемо, чому це вигідно:

   1. Широкий автопарк. Ви зможете самостійно вибрати, яка машина вам підходить. Це може бути комфортний седан або швидкий       хетчбек. Для поїздок на природу можна вибрати позашляховик, а для подорожей — універсал.
   2. Невисокі ціни. При купівлі власного авто вам потрібно буде зразу витратити 15-40 тисяч доларів. Взяти машину напрокат можна за   27-50 доларів на добу.
   3. Вам не потрібно займатися ремонтом або обслуговуванням. Ви просто їздите по своїх справах, а інші проблеми лягають на плечі     компанії NarsCars. Саме вона займається всім, що пов'язано з технічним обслуговуванням машини. Вона ж і страхує автомобіль від ДТП   та інших ситуацій.
Також до плюсів можна віднести й те, що транспортний засіб можна взяти й залишити в різних місцях. Наприклад, у Борисполі, в Жулянах, на ж/д вокзалі або в центрі міста.

Швидке оформлення без проблем

Для того, щоб отримати автомобіль, вам повинно бути більш ніж 23 роки, а водійський стаж має становити мінімум 2 роки. Знадобиться такий перелік документів:

 - паспорт громадянина України або іншої країни (чинний);
 - ідентифікаційний код (у разі його наявності);
 - посвідчення водія потрібної категорії.

 Також в деяких випадках може знадобитися внесення застави. Можна обійтися й без неї, але з нею оренда обійдеться дешевше через мінімізацію ризиків.


 


Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх