Кременчуцький хореограф в боксерському поєдинку переміг суддю «МастерШеф»

2.08.2021, 17:02 Переглядів: 4 060

 

Спортсмен здолав суперника у другому раунді технічним нокаутом

В останній день липня в Одесі відбувся вечір боксу «Проєкт Битва» - червоні проти синіх. Люди з різних сфер шоу-бізнесу місяць готувалися й тренувалися заради того, щоб подати приклад іншим. Участь у бою взяв кременчуцький підприємець та хореограф Євген Ховренко. Він на ринзі зійшовся із суддею «МастерШеф» Дмитром Горовенком.

Євген Ховренко готувався під керівництвом тренера та боксера Гоші Фалюша від спортивного клубу «Скорпіон». Євген стояв у спарингу разом з тренером та боксерами та кікбоксерами з Кременчука.

 

- Женя звернувся до мене за допомогою, підготувати його на проєкт. Я не замислювався і вирішив його готувати, починали з нуля, оскільки в минулому Женя хореограф і боксом ніколи не займався. Готувалися на підвищених обертах по 2 тренування в день, це був бокс і CrossFit. Вийшли на пік форми, я зрозумів що ми були готові, видно що Жені було дуже важко морально. Пам'ятаю себе на своїх перших боях, але я був поруч з ним і знав, що ми їдемо лише за перемогою. Окремо спасибі хочу висловити Горбатюку Сергію, Лінецького Денису і своїм друзям за допомогу в підготовці Жені до бою, - зауважив тренер Георгій Фалюш.

Відео бою з 1:19:45

Євген завоював перемогу з явною перевагою - технічним нокаутом у другому раунді (ТКО 2).

- Женя хотів виграти нокаутом, але я попереджав його, що не поспішатимемо й будемо дивитися по ходу бою, але якщо потрапив - добиваємо. Так і вийшло. Загалом задоволений боєм і будемо далі працювати, адже планують продовжувати бої в цьому проєкті, - додав тренер.

 

Теги: бокс
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх