Садист з Полтавщини, який повісив кошеня, проведе півроку за ґратами (доповнено)

31.07.2021, 09:03 Переглядів: 3 393

 

Кішку врятували, проте вона осліпла

Садист з Полтавщини, який повісив кошеня, проведе півроку за ґратами. Про це повідомляє обласна прокуратура. Нагадаємо, що про зловмисника до поліції волонтери повідомили наприкінці 2020 року.

Чоловік у під’їзді будинку підібрав і приніс додому безпритульне кошеня віком 3-4 місяці. Він так бив тварину, що її крики чули сусіди. А потім взагалі обв’язав мотузкою шию кошеняти, і підвісив через вікно кімнати, розташованої на 5 поверсі.
Жителі будинку розповіли про те, що відбувається волонтерам, і ті забрали тварину у зловмисника. Наразі кішка живе у волонтера. За висновками ветеринарів, тварині спричинено закриту черепно-мозкову травму, численні забої, гематоми та інші тілесні ушкодження, унаслідок яких вона осліпла.

Суд відправив ката за ґрати на 6 місяців. 

Доповнено:

Як повідомляють "Факти", 31-річний чоловік, який знущався з кошеняти, вже раніше був судимий. Він повернувся додому з в'язниці навесні минулого року і оселився в одному з гуртожитків міста.

За словами волонтерки, яка прийшла забирати кошеня, чоловік не одразу погодився показати тварину, яка була прикрита ковдрою, пояснюючи це тим, що та спить.

- Кошеня було напівмертвим і не могло рухатися: з великою опухлою головою, з крововиливами в очах, з перебитою ніжкою, зі слідами удушення та гематомами, з аномально розширеними, неймовірно розпухлими статевими органами, - розповіла у суді над шкуродером зоозахисниця Тетяна Нестеренко.

Зоозахисниця відібрала кошеня у шкуродера і доправила до ветклініки. Там лікарі сказали, що тварині жити залишилося щонайбільше пару днів.

- На щастя, призначене лікування дало результат - наша Вікторія, як назвала кішечку ветлікар, вижила. На жаль, вона осліпла на обидва ока, одне їй взагалі довелося видалити. Вікторія перенесла також операцію з видалення матки, - розповідає Тетяна Нестеренко.

Своєї провини у суді чоловік не визнав. За його словами, він вже знайшов кошеня у такому стані. А щодо мотузки на шиї, то чоловік пояснив, що кошеня заважало йому прибирати і він його тимчасово прив'язав, а воно випадково впало з вікна і ледь не задушилося.

Слідство ж довело, що кошеня чоловік знайшов у коридорі гуртожитку здоровим, а в себе в кімнаті з нього знущався і калічив.

Автор: Юлия Волынская Джерело фото: прокуратура Полтавської області
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх