Придбати пільгові квитки на потяг особам з інвалідністю стало легше

28.07.2021, 07:44 Переглядів: 1 765

 

Міністерство соціальної політики спільно з АТ «Укрзалізниця»? реалізувало онлайн-облік в ЦБІ осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю та їх законних представників

Особам з інвалідністю стало легше придбати пільгові квитки, повідомляє пресслужба Мінсоцполітики.

Раніше для придбання пільгового залізничного квитка особі з інвалідністю необхідно було реєструватися в Централізованому банку даних з проблем інвалідності (ЦБІ) через орган соціального захисту населення, що потребувало особистої присутності та супроводжувалось тривалим очікуванням у черзі.

Міністерство соціальної політики спільно з АТ «Укрзалізниця»? реалізувало онлайн-облік в ЦБІ осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю та їх законних представників. Щоб внести свої данні у реєстр, особі з інвалідністю або законному представнику дитини з інвалідністю необхідно зареєструватися в ЦБІ через електронний кабінет особи з інвалідністю за посиланням та надати скановані копії необхідних документів.

Якщо особа з інвалідністю вже облікована в ЦБІ, але на сайті «Укрзалізниці» не може придбати квитки з причини відмови у підтверджені статусу – скоріш за все, дані документу, що надає право на пільги, є некоректними. Для уточнення причини відмови необхідно звернутися до органу соціального захисту населення.

Актуалізувати дані щодо себе, або особи, законним представником якої ви є, можна в органі соціального захисту населення або через електронний кабінет особи з інвалідністю.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх