Ортопедичні подушки від компанії «Волсмарт»

26.07.2021, 16:30 Переглядів: 1 583

 

Болі в спині при сидячій роботі, в шиї - при тривалих поїздках і болісний головний біль після нічного відпочинку - викликаються вони, в основному, через неправильне положення тіла і надмірне напруження м'язів. Це значно впливає на загальне самопочуття і здоров'я всього організму.

Ортопедичні подушки усувають будь-який дискомфорт під час сну, відпочинку і подорожей. Вони виготовляються із сучасних матеріалів з урахуванням анатомічних особливостей людини.

Компанія «Волсмарт» запрошує представників медичних центрів, клінік, салонів та інших установ купити оптом ортопедичні подушки кращих українських і зарубіжних виробників. Розглянемо різновиди та особливості представлених моделей.

Види подушок

В онлайн - каталозі «Волсмарт» представлені подушки різних видів і форм. Вони забезпечують не тільки комфорт, але також виступають в якості профілактики головних болів, деформації хребта і порушень кровообігу. Деякі моделі рекомендуються як елемент комплексного відновлення після травм і при хронічних захворюваннях.

У нас можна придбати наступні види ортопедичних подушок:

  • Для сну - розслаблюють м'язи голови і шиї, нормалізують кровообіг, забезпечують якісний нічний сон і відмінне самопочуття вранці, а також запобігають розвитку остеохондрозу. Незамінні при травмах і захворюваннях шийного відділу хребта.
  • Для подорожей - виготовляються у формі рогалики, який укладають під шийний відділ хребта. Таким чином, шия не буде затікати навіть під час тривалих подорожей в автомобілі, автобусі або літаку.
  • Для сидіння під спину - рекомендуються тим людям, які цілий день працюють в сидячому положенні (наприклад, офісним працівникам водіям і т.д.). Їх можна використовувати цілий день без будь-яких обмежень.
  • Валик під голову, ноги або поперек - підтримує і розвантажує м'язи шиї, голови або поперекового відділу. Призначається для спокійного відпочинку, в т.ч., під час подорожей. Оснащується ременем для фіксації на сидінні автомобіля.
  • Дитячі подушки відрізняються меншим розміром і забезпечують малюкам повноцінний сон і відпочинок, не деформуючи хребет. Представлені моделі для сну і подорожей.

В якості наповнювача в виробах використовується сучасна високоеластична поліуретанова піна, в деяких - з додаванням бамбукових волокон. Завдяки цьому подушки відмінно тримають форму і запам'ятовують анатомічні особливості власника. Зовнішній чохол виготовляється з поліестеру і бавовни. Таке поєднання матеріалів забезпечує оптимальний повітрообмін і комфорт в будь-який час року.

Переваги співпраці з компанією «Волсмарт»:

  • За час роботи наша компанія зарекомендувала себе надійним постачальником товарів медичного призначення.
  • У нас доступні ціни і великий каталог якісних товарів.
  • Безліч зручних методів оплати і доставки.
  • Гнучкий, індивідуальний підхід в роботі з партнерами.
  • Безкоштовні тренінги з виїздом до замовника.

Завжди Вам раді!


Автор: На правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх