Однорічна кременчужанка Улянка розпочала боротьбу з раком - потрібна допомога

16.08.2021, 07:31 Переглядів: 7 011

 

Маля потребує постійної фінансової підтримки

20 липня життя родини Гержан розділилося на до та після. Однорічній дівчинці Улянці поставили діагноз – лейкоз. Дівчинці всього один рік та три місяці і вона розпочинає боротьбу з раком крові. Кременчужани можуть допомогти пройти цей шлях.

- Хвороба лікується. Лікування цілий рік в умовах стаціонару, дуже дорогими та токсичними препаратами. Весь цей час з Улянкою буду я, її мама. Мені сказали, що дуже багато буде залежати від мене, так що на рік чи навіть більше переїжджаю жити в онкогематологію. Заробляти кошти на лікування та оплату комунальних послуг буде наш тато Юрій. На ньому залишається старша донька, якій 8 років та мама з деменцією. Ви розумієте, що без допомоги оточуючих нам нам не впоратися, - зазначила Наталія.

Чим можете допомогти:

  • Грошима. Наші запаси стрімко вичерпуються. Скоро почнеться лікування - гормональна і хімічна терапія. Вартість препаратів - від тисячі гривень.
Карта ПриватБанка 4731 2191 2239 2438 Гержан Наталія
  • Поширенням інформації. Буде створена група підтримки Уляни з документами і фото. Дуже важливі постійні репости і ваші коментарі, що ви нас знаєте, що ми дійсно сильно потребуємо допомоги суспільства - Кременчука, району, області, країни, світу.
  • Організацією. Вже зараз потрібно шукати і замовляти деякі ліки, писати в органи про допомогу, знаходити донорів крові, передавати речі в палату в Полтаві - від їжі і води до одягу і електроподовжувача. Часу на це не вистачає.
  • Донорство крові в Полтаві. У донечки моментально сів імунітет, дуже низькі тромбоцити, щодня потрібні 5 донорів крові групи 2+.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.

Читайте також:



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх