30 червня 89 кременчуцьких одинадцятикласників отримали золоті та срібні медалі (додано відео)

30.06.2021, 16:03 Переглядів: 6 825 Коментарів: 1

 

Чи важко було навчатися дистанційно, про особливості підготовки до ЗНО та плани на майбутнє розповіли ТЪ цьогорічні медалісти

30 червня біля фонтану у сквері імені Олега Бабаєва випускникам кременчуцьких шкіл вручали золоті та срібні медалі.

За інформацією директора департаменту освіти Геннадія Москалика, цьогоріч з навчальних закладів нашого міста випускається 812 одинадцятикласників. Із них 89 молодих кременчужан отримали медалі за високі результати під час шкільного навчання та успішне здобуття середньої освіти: 68 – золотих і 21 – срібну. Рекордсменом за кількістю нагород став Кременчуцький ліцей №4 «Кремінь». Геннадій Москалик зазначив, що такий результат бачимо кожного року (і 2021 не став винятком) – кількість медалістів складає близько 10% від загальної кількості випускників.

Разом з медалями одинадцятикласникам вручили подарунки – пам’ятні годинники з логотипом Кременчука. А далі були поздоровлення від батьків та друзів, а також фотосесія на згадку – адже цей день запам'ятається випускникам назавжди.

Як розповіли медалісти, з якими «Кременчуцькому Телеграфу» вдалося поспілкуватися, переважна більшість з них зверталася до репетиторів, готуючись здавати зовнішнє незалежне оцінювання. Загалом вони вже обрали, у які виші збираються вступати, не один з юних розумників ділився, що планує навчатися і працювати далі у популярній зараз ІТ-сфері.

На урочистому заході профільними відзнаками нагородили і представників вчителівської спільноти Кременчука. За високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків, внесок у розвиток освіти та науки вручили почесну грамоту МОН України директорці колегіуму №25 Тетяні Москалик, а директорці ліцею №17 Валентині Марченко – почесний знак МОН України «Відмінник освіти».

Фото: Артем Коваленко
Автор: Катерина Турубара Джерело фото: пресслужба мерії Кременчука Фото: Артем Коваленко Відео: Артем Коваленко
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

18
30 червня 2021 22:18

А маски где?


5 4

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх