Вперше у Кременчуці. Український жіночий конгрес проводить діалог між бізнесом та владою

30.06.2021, 11:00 Переглядів: 1 695

ПЕРШИЙ РЕГІОНАЛЬНИЙ ДІАЛОГ - 1/07/21, М.КРЕМЕНЧУК
Український Жіночий Конгрес вперше у Кременчуці, щоби розпочати Діалог про участь жінок в економічному відновленні регіону

Український Жіночий Конгрес започатковує серію зустрічей у регіонах, які будуть присвячені найбільш актуальним питанням економічного відновлення та подолання наслідків глобальної пандемії COVID-19. Не випадково, у четвер, 1 липня 2021 року з 11:00-13:00 год першим містом для Діалогу стане Кременчук — великий індустріальний центр Полтавщини, а темою обрано «Жіноче лідерство у бізнесі — вплив на розвиток регіону».

На регіональному рівні об’єднаються представники та представниці місцевого самоврядування, підприємництва та бізнес-асоціацій для діалогу про економічні виклики для жінок на місцевому рівні, справедливі можливості для жінок та чоловіків у розподілі економічних ресурсів, а також можливі шляхи відновлення громад (recovery) після пандемії. В рамках зустрічі, до розмови також приєднаються представники національних органів влади та профільних міністерств.

Заплановано онлайн/офлайн роботу заходу. Зокрема, в онлайн форматі подію відкриють співзасновниці Українського Жіночого Конгресу: Світлана ВОЙЦЕХОВСЬКА, народна депутатка України (2014-2019), Олена КОНДРАТЮК, Віцеспікерка Верховної Ради України, Марія ІОНОВА, народна депутатка України. Крім того, із вітальним словом виступить Олена ЄНА, директорка програми «Жінки-лідерки», Національний демократичний інститут. Зі спеціальним словом до учасників і учасниць звернеться Ольга УСАНОВА, заступниця міського голови м. Кременчук.

Під час Діалогу заплановано участь жінок-підприємиць – Надії ОДНОШЕВНОЇ, керівниці групи автотранспортних підприємств (Кременчук), Юлії ЦИБУЛЬСЬКОЇ, засновниці ІТ-компанії UNIYA, голови громадської організації «Інша Жінка» та депутатки Полтавської обласної ради, Ганни ТИМОФІЄНКО, власниці мережі салонів краси (Кременчук).

До Діалогу у форматі онлайн-включення приєднаються, Ірина НОВІКОВА, заступниця Міністра економіки України, Юлія ЖОВТЯК, Директорка Державного центру зайнятості, Наталія РУБАН, заступниця Голови Державної податкової служби, та Ніна ЮЖАНІНА, народна депутатка України.

Модераторкою Діалогу буде Альона БАБАК, Міністерка громад та територій (2019-2020) та Співзасновниця Українського Жіночого Конгресу.

За результатами зустрічей, Український Жіночий Конгрес підготує практичні рекомендації щодо конкретних кроків на місцевому рівні для ефективного економічного відновлення, направить рекомендації до органів влади, а також в рамках інформаційної кампанії проінформує широку громадськість про напрацьовані результати зустрічей.

Захід організований громадською організацією «Український Жіночий Конгрес» в рамках проєкту Національного Демократичного Інституту (НДІ) завдяки щедрій підтримці Міністерства міжнародних справ Канади.

Трансляція наживо події на ресурсах Українського Жіночого Конгресу:
Facebook
YouTube

З питань організації інтерв’ю та коментарів спікерів: Єлизавета Кузьменко, +380632644485, ел.пошта womenua.today@gmail.com

Більше інформації про Діалог, постанонс події, фото, інформація про спікерів, наступні анонси на сайті Українського Жіночого Конгресу http://womenua.today/

Автор: прес-служба ГО "ІНША ЖІНКА"
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ «ІНША ЖІНКА»

Інша жінка

Громадська організація Інша Жінка була створена у 2018 році

Актив організації - жінки, які є експертками та досягли результатів, кожна у своїй галузі: бізнесі, суспільній роботі, мистецтві та творчості, та готові приділяти час суспільно-важливим проектам, ділитися досвідом, підтримувати інших. І він постійно зростає

Наша мета - розбудувати спільноту освіченого суспільства, в якому інтелект буде трендом, а гендерна рівність - запорукою економічного зростання в суспільстві

Громадська організація Інша Жінка за 2 роки існування реалізувала багато ініціатив у підтримку гендерної рівності, розвитку жіночого підприємництва та попередження домашнього насильства, в тому числі через фінансову незалежність. На запрошення Іншої Жінки Кременчук відвідали Ніна Левчук, Марія Єфросиніна, Ольга Фреймут, яка запропонувала бути Амбасадором організації. У 2019 році був реалізований пілотний проект школи бізнесу для жінок, переможниця якого отримала 30 000 грн на розвиток власної справи та відкрила соціальний центр з вивчення іноземних мов. Зараз Інша Жінка створює Бізнес-інкубатор з розвитку жіночих ініціатив у Кременчуці, проект є грантовим та допомагає жінкам абсолютно безкоштовно отримати якісну бізнес-освіту та широку медійну підтримку їх майбутніх проектів, партнерів та партнерок, перший офіс, інформаційну підтримку.

Ця рубрика - про нас та нашу діяльність, про можливості для жінок та перспективи розвитку нашого міста. Долучитись до нас можна на нашому сайті

www.divergentwoman.com

А також на офіційній сторінці у ФБ

https://www.facebook.com/divergentwoman/

З повагою,

Голова ГО «Інша Жінка» Юлія Цибульська

Схожі матеріали:



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх