Під час уроків в школах України з’являться перерви на фізичну активність

22.06.2021, 16:03 Переглядів: 2 164 Коментарів: 5

 

Міністерство освіти та науки розробляє дорожню карту

Зараз Міністерство освіти та науки розробляє програму, що передбачає перерви на фізичну активність під час уроків в школах України. Про так під час Всеукраїнського форуму «Украина 30. Здорова Україна» розповіла заступниця міністра освіти та науки Віра Рогова, інформує «Інтерфакс-Україна».

- Пріоритетом є те, щоб під час всіх уроків, а не тільки на фізкультурі, були передбачені перерви фізичної активності для наших дітей, - сказала пані Рогова.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 5

739
1
22 червня 2021 16:40

 Пам,ятаю радянські кінострічки, 50-60 років. Держава приділяла велику увагу до спорту. По радіо транслювали ранкову зарядку, в обід теж були десятихвилинні атлетичні вправи. На підприємствах, особливо, де виконувалась робота в сидячому положенні , в школах обов.язковими були 5-ти хвилинні спортивні перериви. Було багато  спортивних клубів , шкіл, секцій, гуртків на різні фізичні смаки. І, головне все це було доступно любому громадянину країни, бо було безкоштовно! Діти залюбки йшли займатися спортом! А, зараз усе платно, та ще й такі захмарні ціни, що не кожна родина здатна на проплату.  Я пам,ятаю своє дитинство, коли ми запросто могли підти в школу ввечері, чи у вихідний на спортмайданчик і пограти в м,яча. Ніхто нікого не проганяв. А, зараз це все не дозволено! Спортивні фітнес центри, як зараз модно їх називати , з такими цінами на все, що просто вражає. Про який спорт можна балакати?  Ну і про яку здорову націю можна  говорити, якщо такий підхід до фізичного виховання.

 


25 6
166
22 червня 2021 17:02

Цитата: Туся

 Пам,ятаю радянські кінострічки, 50-60 років. Держава приділяла велику увагу до спорту. По радіо транслювали ранкову зарядку, в обід теж були десятихвилинні атлетичні вправи. 

 

А ще в цей час були концтабори, репресії, катування, розстріли. Діти "воргів народів" теж "оздоровлювались" в канцтаборах. Ото часи були! Дуже здорова нація!


12 31
739
1
22 червня 2021 17:12

капуша, цікаво в якій квартирі Ви живете? 90% побудованій в часи СРСР. 


26 10
166
22 червня 2021 18:29

О! Поціновувачів концтаборів прибуло!

Туся, моя квартира куплена за гроші. Гроші були отримані від продажу будинку, який дідусь та бабуся будували власними руками. Совок їм ніколи ні в чому не допомагав. Тому намагатись мені тикнути квартирою - марна справа. І я так і не можу ніяк в жодного поціновувача совкового концтабору почути: ви дійсно вважаєте, що без режиму на місці Кременчука і інших міст була б пустеля? І ще, не знаєте, звідки то совок брав всі технології будівництва заводів, фабрик? Звідки техніка? 



Цитата: Туся

капуша, цікаво в якій квартирі Ви живете? 90% побудованій в часи СРСР. 

А і так, у всьому світі також більшість будинків побудована у часи СРСР, бо це червоне лайно тривало майже ціле століття


10 23
1 658
22 червня 2021 21:56

Цитата: КАПУША

 

 

А ще в цей час були концтабори, репресії, катування, розстріли. 

Тю,да счас почти тоже самое.


9 4

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх