Якою вакциною щеплюють олімпійців, серед яких кременчужанка Єлизавета Каланіна

21.06.2021, 15:04 Переглядів: 2 326

 

У директивних документах Олімпійських ігор вказано, що вакцинація не буде обов’язковою для участі в Іграх. Однак щеплення максимальної кількості учасників «сприятиме зростанню безпеки Ігор»

Олімпійську надію Кременчука Єлизавету Каланіну ще місяць назад вакцинували. Як зізнався журналістам тренер Василь Волошин, олімпійську збірну України щепили вакциною CoronaVac.

Щеплення представникам збірної України роблять у приміщенні медичного центру спортивної медицини Міністерства молоді та спорту України.

Олімпійські ігри повинні відбутися в Токіо з 23 липня по 8 серпня. Опитування показують, що більшість японців не хочуть, аби змагання відвідували іноземці, побоюючись великого напливу людей та швидкого поширення вірусу. Літні Олімпійські ігри в Токіо мали відбутися ще у 2020 році, але тоді через пандемію коронавірусу їх відтермінували на рік.

У директивних документах Олімпійських ігор вказано, що вакцинація не буде обов’язковою для участі в Іграх. Однак щеплення максимальної кількості учасників «сприятиме зростанню безпеки Ігор».

Нагадаємо, що для кременчужан, які бажають безкоштовно вакцинуватися – діє пункт вакцинації. Там вакцинують CoronaVac, як олімпійських чемпіонів.

Ви вже вакцинувалися від коронавірусу?

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх