Здійснюй найсміливіші мрії з аквапарком Polo city

18.06.2021, 15:00 Переглядів: 1 302

 

Карантинні обмеження і закриті кордони ще не привід відмовити собі в яскравих враженнях від якісного відпочинку. Кременчуцький аквапарк Polo city задовольняє всі ваші потреби у вишуканому сервісі, модному дизайні території та найсучасніших водних атракціонах. І не треба нікуди їхати!

Так - так, Кременчук і цього року має чим здивувати вас і ваших гостей. Не знаєте, чим заповнити вихідні? Просто зберіть друзів і гайда розважатися! Пірнати у чисту теплу водичку, летіти з головоломних гірок, грітися під промінням літнього сонечка та смакувати ласощі просто біля басейну. Не залишилося днів відпустки? Не біда – курорт можна організувати для себе і після роботи, хоч кожен день. Тим більше, що такий відпочинок вийде навіть дешевшим, ніж абонемент на повний день. А задоволення ані трохи не менше! Невже щось може бути краще?

Аквапарк Polo city - це територія, де здійснюються забаганки та стають реальністю мрії. Це найкраще місце, де можна відсвяткувати надзвичайний день народження собі або дитині. Сертифікат на відвідування Polo city стане бажаним і неочікуваним подарунком для тих, хто займає у вашому серці особливе місце. А ще, ловіть ідею, аквапарк може стати тим особливим місцем, де кохана скаже "так" на пропозицію руки і серця. І всі відвідувачі, і персонал стануть свідками вашого неймовірного моменту, що запам’ятається на все життя. Мрійте, бажайте, розважайтеся – обмежень немає -  тільки ваша фантазія, пристрасть і любов до якісного європейського відпочинку, де все створене для вашої втіхи і задоволення.


 

 Зволікати немає часу, бо літо таке коротке. Поспішайте отримати від нього максимум вражень і задоволення. Нехай похід до аквапарку Polo city стане вашою сімейною традицією. Святкуйте разом з нами сонце, літо, довгоочікувану спеку і ексклюзивні водні пригоди! І не забудьте фотоапарат - нехай знімки на фотозонах аквапарку на довгі роки стануть свідоцтвами того, яким фантастично яскравим було ваше літо 2021.

Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх