Бреусівка: Ще одного підозрюваного у зґвалтуванні таки взяли під варту

18.06.2021, 11:33 Переглядів: 6 898 Коментарів: 3

 

«Помилку» судді виправив апеляційний суд

Ще одного підозрюваного у зґвалтуванні та вбивстві неповнолітньої в Бреусівці таки взяли під варту. Як повідомив на своїй сторінці в Фейсбук депутат Полтавської облради Руслан Телятник, таким чином апеляційний суд виправив «помилку» судді Тетяни Куц.

Полтавський апеляційний суд у складі головуючого судді Томилко, суддів Герасименко та Харлан скасував ухвалу судді Т. Куц про застосування домашнього арешту до Станіслава Одновола. Та обрав для підозрюваного тримання під вартою, взявши під варту негайно в залі суду з альтернативою застави - близько 300 тис. грн.

А на суддю Тетяну Куц чекає скарга адвокатів потерпілої до Вищої ради правосуддя.

Вкотре зазначу: у цій справі я, як і вся громада, маю намір домогтися справедливості: Винні мають сісти, а невинні за грати не потраплять, написав депутат.

Нагадаємо, тіло дівчини виявили 30 квітня на узбіччі дороги місцеві мешканці. За попередньою інформацією слідства, напередодні ввечері потерпіла гостювала у будинку знайомого, в компанії двох 15-річних юнаків, 17-річної дівчини та 20-річного молодика. Вони разом вживали спиртні напої. Одному із 15-річних юнаків,  жителю Козельщинської тергромади, на перших етапах слідства вже вручено  підозру у зґвалтуванні 16-річної дівчини. А 7 травня Комсомольський міський суд Полтавської області обрав йому запобіжний захід – тримання під вартою. Наразі слідчі  поліції здійснюють розслідування  за чотирма статтями Кримінального кодексу України: зґвалтування неповнолітньої (ч. 3 ст. 152), ненадання допомоги особі, яка перебуває в небезпечному для життя стані, якщо це діяння спричинило смерть потерпілої особи (ч. 3 ст. 136), підбурювання іншого співучасника до скоєння  зґвалтування ( ч. 4 статті 27 ч. 3 ст. 152), втягнення неповнолітнього в злочинну діяльність (ч. 1 статті 304) Кримінального кодексу України.


Автор: Ірина Андрєєва Джерело фото: Facebook
Теги: Бреусівка
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 3

367
1
18 червня 2021 11:53

та що там за мажори що управу на них ненайдуть ..схема експерт - суддя невиправдалась .Перший написав лягушачу справку що б було судді чим аргументувати ..Але чому нову експертизу непровли незрозуміло


14 3
0
18 червня 2021 12:06

в бреусовке мажоров полно, это ж модный курорт, а не хутор)) а если не мажоры, а действительно так и есть - что девица просто ужралась до смерти , а собутыльники ввиду природной тупизны не придумали ничего лучшего как оттянуть тело подальше?

тут, лично мне думается, что не тот случай, что вымешивая злость на неидеальные законоохранные органы, желать посадки обычной сельской быдлоты. Как полиция будет вне закона, так и останется, а малолетние алкаши сядут.

Да, это будет великое торжество справедливости.))

 


7 18
604
18 червня 2021 18:25

Справа йде про звичайну справедливість,щоб поліціянти не відмахувались від справ,в яких обидві сторони неплатоспроможні.З потерпілої взяти нічого(навіть хоронять за рахунок громади).Та і в

Цитата: Saidis
обычной сельской быдлоты
нема грошей ,щоб відкуплятися.То навіщо таку справу розслідувати?Простіше за звичайною аваківською практ икою призначити потерпілу алкашкою і списати справу в архів.


5 1

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх