Льотна «хореографія»: вищий пілотаж від льотчика з Полтавщини

13.06.2021, 11:34 Переглядів: 1 822

 

Не зупиняйтесь на досягнутому, мрійте масштабно і досягайте своїх власних вершин!


Льотна «хореографія» триває з десяток хвилин. За цей час льотчик виконує більше 20 фігур. Зліт, далі «петля Нестерова», або, як її часто називають, «мертва петля», потім ряд інших складних маневрів: «дзвін», «перевернутий політ», «бочка» і так до самого заходу на посадку. Кожна з фігур вищого пілотажу — елемент реального бою, а не просто красивий маневр у повітрі.

- Найбільша вдячність своїм наставникам — показати, чому тебе навчили. Тим самим віддячити їм за довіру. У житті кожної маленької дитини є мрія. Моя мрія перетворилась в ціль, яку досяг завдяки підтримці батьків, вчителів та наполегливій праці на землі і в повітрі. Показати, наскільки маневреним може бути «залізний птах», витиснути з нього максимум, приклавши до цього щонайбільше своїх зусиль — для мене найвища нагорода. Льотчик-винищувач повинен вміти застосовувати повітряне судно на його максимальних межах, дотримуючись безпеки як для себе, так і для людей в цілому. Сам пілотаж виглядає красиво, але все це основні маневри повітряних боїв, де пілот викладається повністю, аби здолати ворога, зберегти своє життя і вийти з битви переможцем, — розповідає льотчик першого класу, полковник Юрій Булавка.


Тож, найвеличніші плани розпочинаються з маленькоі? мріі?. Не зупиняйтесь на досягнутому, мрійте масштабно і досягайте своїх власних вершин!

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх